Roerdinkhof

Foto's

Beoordelingen

9.6
Perfect
276 beoordelingen
H.
Mevr. H. Banning
Wat een prachtige locatie! Heerlijk gedineerd onder het genot van klassieke muziek. Het was een oase van rust, mede doordat er weinig gasten waren. Prachtige karakteristieke gebouwen, die zeer comfortabel zijn gerenoveerd. We komen zeker terug in ander jaargetijde om van de mooie omgeving te genieten.
Roerdinkhof
Beste Helene, wat een leuke reactie, hartelijk dank, graag tot een volgende keer, met vriendelijke groet mede namens Nina, Gerhard
S.
Mevr. S. Kistemaker
G.
Mevr. G. Rouw
super lekker gegeten

Locatie

Contact

Bedrijfsinformatie

Kom even helemaal tot rust bij Roerdinkhof in de Achterhoek! Dit prachtige hotel met restaurant ligt 500 meter van de Duitse grens, op het eeuwenoude Rijksmonumentale Scholtengoed Roerdink, waar de geschiedenis teruggaat naar het jaar 1225. In de omgeving vind je veel natuur, zoals bossen en weilanden, waardoor een verblijf perfect te combineren is met een prachtige wandeling of fietstocht. 

Roerdinkhof beschikt over onder andere 14 hotelkamers, een minicamping, een knus vakantiehuisje en groepsaccommodaties: alles wat je nodig hebt voor een vakantie die volledig bij jou past! Ook kun je hier terecht voor een Balinese massage door Nina Huetink en is er bij benadering biologisch vlees te koop van de Hereford koeien en kalveren die op een diervriendelijke manier verzorgd worden. 

Je bent van harte welkom bij Roerdinkhof!

Het restaurant van Roerdinkhof is dagelijks geopend van 10.00 tot 23.00 uur.