Hotel Le Bois De Bruges

Foto's

Beoordelingen

9.4
Perfect
37 beoordelingen
C.
Dhr. C. Delvoye
I.
Mevr. I. Goossens
ruime junior suite gehad met zicht op het nieuwe beursgebouw .....heel lekker en verzorgd ontbijt en zalige ligging op 't Zand...AANRADER
D.
Mevr. D. Roelandt
Zeker een topper op vlak van locatie! Wij kregen jammer genoeg een kamer waar er een zeer slechte geur hing, verder was de kamer zeer goed! Degelijk bed en zeer ruime kamer en badkamer. Het ontbijt was oké. Het diner was ook oké.
Hotel Le Bois De Bruges
Dankjewel Debby voor het delen van je goede ervaring en meegeven wat beter kan Vriendelijke groeten.

Locatie

Contact

Bedrijfsinformatie

Hotel Le Bois De Bruges is een schitterend 4-sterrenhotel, helemaal in een moderne strakke stijl. Het hotel heeft een warme uitstraling, waardoor het hotel een magische sfeer heeft. Le Bois de Bruges ligt in het hart van de historische stad Brugge, op wandelafstand van de mooiste bezienswaardigheden en in de nabijheid van het concertgebouw, winkels, restaurants, musea en het openbaar vervoer. Niet te vergeten, je kunt je wagen veilig mee laten overnachten in de eigen bewaakte parkeergarage. 

In 2020-2021 werd het hotel gerenoveerd en voorzien van nog meer luxe. Een sfeervolle inrichting en diverse faciliteiten zorgen voor een onvergetelijk verblijf in één van de populairste steden van België.

Je bent van harte welkom bij Hotel Le Bois De Bruges!