Algemene gebruiksvoorwaarden Hotelkamerveiling.nl
 

Inleiding 


De Veiling- en Platformregels van Hotelkamerveiling.nl 

Hotelkamerveiling.nl is dé website om voordelig een leuk hotel te boeken. Door mee te bieden op een veiling bepaal je zelf de prijs van een hotel- of sauna-arrangement voor twee personen. Met een aanbod van honderden hotels in binnen- en buitenland, is Hotelkamerveiling.nl de grootste veilingsite van Nederland op het gebied van hotelarrangementen.

U biedt op het arrangement van uw keuze. Na betaling aan Hotelkamerveiling.nl ontvangt u uw hotelwaardebon (hierna te noemen waardebon) in uw account op onze website. Op deze waardebon vindt u de zogenaamde "Waardebon ID" en "Security Code". Met deze unieke codes kunt u op de website   van Hotelkamerveiling.nl het arrangement bij het desbetreffende hotel reserveren.

Het is ook mogelijk om zonder mee te bieden een hotelkamer te boeken. Deze hotelarrangement zijn te herkennen aan het icoon met de tekst [Boek dit hotel direct].

Hieronder vindt u in een aantal antwoorden op (vaak gestelde) vragen de veiling- en platformregels die gehanteerd worden door Hotelkamerveiling.nl. Als uw vraag hier niet beantwoord wordt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 


Inhoudsopgave 

 1. Veilingregels
 2. Platformregels
 3. Overige


1. Veilingregels 


Artikel 1.1 – Wie kunnen er allemaal meedoen aan een veiling? 

Als u zich heeft geregistreerd en u een gebruikersaccount heeft op Hotelkamerveiling.nl, kunt u meedoen aan de veilingen op Hotelkamerveiling.nl. 

Als u nog geen 18 bent, mag u zich niet registreren en mag u (dus) ook niet meedoen aan een veiling op Hotelkamerveiling.nl. Voor meer informatie hierover en over het registreren, zie Veilingregel 1.5. 

Artikel 1.2 – Is er een verschil tussen iets kopen op internet en iets kopen via een veiling op internet? 

Nee, er is geen verschil. 

Als u bijvoorbeeld een televisie koopt via het internet, dan geldt dat u zich na aflevering nog 14 dagen kunt bedenken (het wettelijke herroepingsrecht). Als u dan spijt krijgt van uw aankoop om wat voor reden dan ook, dan kunt u de tv kosteloos terugsturen. Op grond van de wet geldt dit sinds 13 juni 2014 ook voor een gewonnen veiling. Indien u afstand wilt doen van uw aankoop dient u contact op te nemen met onze Klantenservice. 

Als u op Hotelkamerveiling.nl biedt op een arrangement en een veiling wint, dan heeft u 14 dagen bedenktijd. Indien u echter overgaat tot betaling van de door u gewonnen veiling, geeft u aan de voucher te willen ontvangen en ziet u af van het herroeppingsrecht. 

Mocht u echter de gewonnen veiling betaald hebben en wilt u daarna toch (binnen 14 dagen) afstand doen van u aankoop, dan biedt Hotelkamerveiling.nl u wel de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden tegen betaling van €25 annuleringskosten. Dit is echter alleen mogelijk indien de waardebon (waarmee u de hotelovernachting of een dagje sauna kunt reserveren) nog niet is verzilverd ofwel gebruikt is. Voorwaarde hierbij is dat het bedrag binnen 14 dagen na aankoop is bijgeschreven op bankrekeningnummer: 143592939, t.n.v. Hotelkamerveiling.nl, o.v.v. annuleren [Waardebon ID]. 

Dit bedrag wordt in rekening gebracht om de door Hotelkamerveiling.nl gemaakte kosten te dekken. Daarnaast wil Hotelkamerveiling.nl hiermee het risico verminderen dat veilingen gefrustreerd worden door bieders die het hoogste bieden, maar niet van plan zijn de door hen aangegane verplichting na te komen. 


Artikel 1.3 – Hoe werkt een veiling op Hotelkamerveiling.nl? 

Stap 1 – Registreer u gratis, zie artikel 1.4. 

Stap 2 – Login in op Hotelkamerveiling.nl, zie artikel 1.5. 

Stap 3 – Bied op uw favoriete arrangement en maak kans op het winnen van een arrangement, zie artikel 1.6. 


Artikel 1.4 – Hoe en waar kan ik mij registreren? 

Als u nog geen 18 bent, mag u zich niet registreren. 

Hotelkamerveiling.nl gaat er dan ook vanuit dat iedereen die zich registreert 18 jaar of ouder is. 

Om mee te bieden op de veilingen, dient u een account aan te maken. 

Registratie kan via de button [inschrijven]. Als u daarop klikt komt u bij een registratieformulier dat u volledig, naar waarheid en zorgvuldig dient in te vullen. Invoerfouten zijn immers voor uw eigen rekening, ook als niet u maar een derde daar schade door lijdt. 

In dit formulier wordt gevraagd naar een wachtwoord. Onthoud dit wachtwoord goed maar geef het niet aan anderen. Hotelkamerveiling.nl zal bij het gebruik van het juiste wachtwoord in combinatie met de gebruikersnaam er namelijk vanuit moeten gaan dat het om u gaat. Als dat anders is, is het voor uw risico. 

Mocht u het idee hebben dat uw inloggegevens niet langer vertrouwelijk zijn, dan moet u contact met ons opnemen. Hotelkamerveiling.nl zal dan doeltreffende maatregelen nemen. Deze maatregelen kunnen eruit bestaan dat uw gebruikersaccount geblokkeerd wordt. 

Nadat u dit formulier heeft ingevuld, ontvangt u een bevestigingsmail. (Let wel, deze bevestigingsmail kan in uw SPAM / ongewenste e-mail terecht komen. 

Klik op de link die in deze e-mail staat om uw account te activeren. 


Indien u zich op onze website registreert, gaat u automatisch akkoord met een inschrijving voor onze nieuwsbrief. Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich hier uitschrijven.


Artikel 1.5 – Hoe kan ik inloggen? 

Om in te loggen gaat u op de site www.hotelkamerveiling.nl naar het kopje [inloggen]. 

Hier wordt u gevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. 

Als u bent ingelogd ziet u links in uw scherm “Welkom terug” gevolgd door uw gebruikersnaam staan. U kunt nu meebieden op een veiling naar keuze. 


Artikel 1.6 - Hoe kan ik bieden op een arrangement?
 

U mag alleen bieden als u geregistreerd bent op het platform Hotelkamerveiling.nl en 18 jaar of ouder bent. Voor meer informatie hierover en over het registreren zie Artikel 1.5. 

Om te bieden op arrangementen op Hotelkamerveiling.nl dient u zich te hebben geregistreerd. (Zie hiervoor Artikel 1.4.) Daarnaast dient u ingelogd te zijn. (Zie hiervoor Artikel 1.5.) 

Om te bieden, gaat u naar het gewenste arrangement. Voer hier een bedrag in wat minimaal € 1,00 hoger is dan het hoogste bod. U kunt alleen hele bedragen zonder komma’s invoeren. 
Klik op [Bied mee!]. 

U kunt in uw account aangeven dat u een e-mails wenst te ontvangen, wanneer u overboden bent. Dit kunt u tevens zien in uw account bij "actieve biedingen". 

Uiteraard kunt u de biedingen ook volgen in de veiling. Tip: druk af en toe op F5 om de website te verversen. 


Artikel 1.7 - Voor hoeveel personen is het arrangement? 

De arrangementen zijn op basis van twee personen, tenzij anders vermeld in de veiling. De inhoud van de aangeboden arrangementen is afkomstig van de aanbieder zoals vermeld in de veiling. Elk arrangement is uniek, dus lees de omschrijving aandachtig door. 

Artikel 1.8 - Hoe lang duurt een veiling? 

De duur van de veiling is per arrangement verschillend. 

Let op: Veilingen eindigen volgens schema, zodra de klok op 0 staat wordt de veiling ook daadwerkelijk gesloten. Daarna wordt de veilingwinnaar getoond. 

Indien noodzakelijk heeft Hotelkamerveiling.nl als veilingmeester op elk moment het recht veilingen te starten, onderbreken, wijzigen, verkorten en stoppen, indien zij daar gegronde redenen voor heeft. 

Door een bod uit te brengen verplicht u zich het hoogste door u geboden bedrag te betalen als u winnaar van de veiling bent. Controleer uw bod dan ook altijd goed voordat u op de button “bied” drukt. 

U mag niet meedoen met een veiling als u alleen als doel heeft de prijs op te drijven of het biedproces te frustreren. Hotelkamerveiling.nl heeft als veilingmeester het recht hier over te oordelen. 

Artikel 1.9 - Ik heb een veiling gewonnen, wat nu? 

Als u een veiling heeft gewonnen, moet u het door u geboden bedrag betalen. Daar worden de vermelde veilingkosten bij opgeteld, zoals vermeldt op de veilingpagina. Beide bedragen zijn inclusief BTW. 

Andere bijkomende kosten zoals toeristenbelasting en/of verblijfskosten (welke van toepassing zijn op hotelarrangementen) worden wel beschreven in het arrangement, maar betaalt u pas bij aankomst in het hotel en voldoet u ook aan het hotel. 

Als u een veiling wint, krijgt u van Hotelkamerveiling.nl een e-mail met daarin de gegevens van het arrangement. In deze e-mail staat ook een link, om veilig te betalen. Door te klikken op de betaallink, geeft u aan dat u de voucher binnen de wettelijke ontbindingstermijn wenst te ontvangen en ziet u daarmee af van het herroepingsrecht. Na de betaling ontvangt u van ons een e-mail dat uw waardebon klaar staat in uw gebruikersaccount. De waardebon is eveneens bij de e-mail gevoegd als bijlage. 

Deze waardebon kan niet ingewisseld worden voor geld of voor een ander arrangement. 


Artikel 1.10 – Hoe ontvang ik mijn waardebon van Hotelkamerveiling.nl? 

U ontvangt uw waardebon na de betaling automatisch en elektronisch in een print baar formaat (PDF en/of JPG). Tijdens de registratie wordt u gevraagd om uw e-mailadres. De waardebon wordt daarnaartoe verzonden. Tevens kunt u de waardebon op elk moment (mits deze niet verlopen is) vinden in en downloaden vanuit uw gebruikersaccount. 

Artikel 1.11 – Hoe en wanneer moet ik betalen voor een gewonnen veiling? 

U kunt betalen via onderstaande methodes: 

 • iDEAL-betaling
 • Creditcard
 • Betaling per overschrijving/internetbankieren

Deze laatste mogelijkheid neemt qua verwerking enkele werkdagen in beslag. Hierdoor kan het zijn dat het langer duurt voordat u de waardebon ontvangt, om die reden adviseren wij u met iDEAL te betalen voor een snelle toegang tot uw waardebon.

U behoort het hoogst geboden bedrag en daarbij opgeteld de veilingkosten te betalen, zoals vermeld op het platform. Deze prijzen zijn inclusief BTW. 

U moet het volledige verschuldigde bedrag (waardebon + de veilingkosten) betalen binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. 

Artikel 1.12 - Hoe kan ik betalen via overschrijving/internet bankieren? 

U kunt het bedrag overschrijven op rekening IBAN NL70 RABO 0143 5929 39 t.n.v. Hotelkamerveiling.nl. De verwerking van een overschrijving neemt enkele werkdagen in beslag. Wanneer de betaling verwerkt is ontvangt u een waardebon. Vergeet niet het Winnaar ID en Koper ID te vermelden bij de omschrijving. 
Voor overboekingen vanuit het buitenland: IBAN: NL70 RABO 0143 5929 39 / BIC: RABONL2U t.n.v. Hotelkamerveiling.nl, Waardgelder 7, 3905 TH Veenendaal 

Artikel 1.13 - Wat gebeurt er als ik niet betaal? 

U ontvangt gedurende een periode van 14 dagen volgend op het verstrijken van de betalingstermijn, diverse betalingsherinneringen per e-mail. Zodra u te laat bent met betalen kunnen wij de vordering overdragen aan het incassobureau. Hierbij worden extra kosten in rekening gebracht. De precieze procedure wordt hieronder beschreven. 

Als u te laat bent met betalen dan heeft Hotelkamerveiling.nl het recht u de toegang tot verdere veilingen te ontzeggen en uw gebruikersaccount te blokkeren. 

Als u, al dan niet gedeeltelijk, niet op tijd betaalt begint na het verstrijken van de betalingstermijn van 5 dagen de wettelijke rente te lopen en krijgt u de eerste aanmaning toegezonden. In deze aanmaning staat dat u nog 14 dagen de tijd heeft om te betalen. De laatste aanmaning bevat tevens de exacte incassokosten die in rekening worden gebracht op het moment dat u niet binnen de termijn van 14 dagen betaalt. 

Indien u niet betaalt binnen de genoemde 14 dagen, dan wordt u nog eenmaal gesommeerd de openstaande vordering inclusief incassokosten en eventuele rente. binnen een redelijk termijn te voldoen. Geeft u geen gehoor aan deze sommatie dan kunnen wij een gerechtelijke incassoprocedure (doen) starten. 


Artikel 1.14 – Zijn er restricties verbonden aan het arrangement? 

De waardebon geldt voor een bepaald arrangement. Lees de arrangement-informatie die in de veiling vermeldt staat altijd goed door, zodat u weet wat u kunt verwachten. In het arrangement wordt beschreven hoelang de bon geldig is en wat de voorwaarden zijn waaronder u uw waardebon kunt verzilveren en dus het arrangement reserveren. 

Voorbeeld: het kan voorkomen dat de bon alleen op bepaalde dagen van de week te verzilveren is. Indien u dat niet wilt moet u niet bieden op de veiling. 

De regels voor het verzilveren van de waardebon hangen vaak samen met het feit dat het arrangement waar de waardebon voor is, ook goedkoper is dan wanneer u het arrangement boekt via het reguliere boekingskanaal. 

Een aanbieder van een arrangement, een hotel, vakantieoord of sauna resort, is wel verplicht zich in te spannen u voldoende mogelijkheid te geven de waardebon te verzilveren. 

U als veilingwinnaar behoort zich echter ook in te spannen tot het doen van een boeking, ofwel het verzilveren van uw gewonnen waardebon. 

Artikel 1.15 – Hoe verzilver ik mijn waardebon?

Om een waardebon te verzilveren en uw hotelarrangement te reserveren volgt u de volgende stappen:

 1. Ga naar de website www.hotelkamerveiling.nl.
 2. Log in.
 3. Klik op [Mijn account].
 4. Klik in uw account op [Gewonnen veilingen].
 5. Zoek hier de desbetreffende waardebon op en klik op de groene knop [Boeken].
 6. Het boekproces spreekt verder voor zich.

Uitzonderingen:

 • Voor sommige arrangementen geldt dat deze alleen gereserveerd kunnen worden via onze reserveringsafdeling. U kunt dan een e-mail te sturen naar: reserveren@hotelkamerveiling.nl of telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 088-0074100. Houdt uw waardebon bij de hand i.v.m. het Vouchernummer en de securitycode.
 • In enkele gevallen is het mogelijk dat u direct bij het hotel dient te reserveren. Dit staat dan ook duidelijk vermeld  op de waardebon en in de veilingvoorwaarden.

Normaal kunt u alleen reserveren en uw bon verzilveren voor de datum/data die als mogelijkheden worden genoemd onder de tab ‘online reserveren’. 

Artikel 1.16 – Het lukt niet om te reserveren binnen de geldigheidsduur van mijn waardebon. Wat kunt u nu doen? 

Indien het u niet lukt om een reservering te maken binnen de geldigheidsduur van de waardebon, kunt u contact met onze afdeling Klantenservice opnemen. Wij bieden u graag hulp aan bij het maken van een reservering. 

Mocht het echt niet mogelijk zijn uw waardebon te verzilveren binnen de daarvoor gestelde geldigheidstermijn, dan kunt u in sommige gevallen uw waardebon verlengen. Deze verlengoptie staat vermeldt bij de gewonnen veiling in uw account. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

Artikel 1.17 - Wat betekent “vijf dagen van te voren reserveren”? 

Voor sommige arrangement geldt dat het arrangement maximaal vijf dagen van te voren te reserveren is. Dit houdt in dat men 5 dagen voor de gewenste aankomstdatum op onze website de beschikbaarheid kan inzien. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan er vanaf dat moment een reservering gemaakt worden. Hierop kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt. 
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een willekeurig boekingsdatum, behalve wanneer dat voor de koop uitdrukkelijk (schriftelijk) overeengekomen is.


Artikel 1.18 – Wat betekent de term “vrij boekbaar”? 

Voor sommige arrangementen geldt dat het arrangement vrij boekbaar is. Dit betekent dat de er geen reserveringsrestrictie (bijvoorbeeld maximaal vijf dagen van te voren te reserveren) wordt gehanteerd. U kunt op elk gewenst moment het arrangement (op basis van beschikbaarheid) reserveren. U kunt de beschikbaarheid terugvinden in ons reserveringssysteem.


Artikel 1.19 – Ik kan via Hotelkamerveiling.nl geen kamer reserveren, maar op de site van het hotel zijn voldoende kamers beschikbaar. Hoe kan dit? 

Voor het hotel is het gebruikelijk dat zij de beschikbare kamers aanbieden via diverse verkoopkanalen (ofwel boekingssites). Hotelkamerveiling.nl koopt kamers in en biedt deze aan u ter veiling aan. Het kan voor komen dat er voor Hotelkamerveiling.nl geen kamers meer beschikbaar zijn, maar voor een ander boekingskanaal nog wel. 

Daarnaast houden hotels kamers beschikbaar voor directe boekingen via hun eigen website. Hotels beheren dus zelf de beschikbaarheid van hun hotelkamers. 

Artikel 1.20 – Kunt u uw gemaakte reservering verplaatsen of annuleren? 

Wanneer eenmaal bij het hotel gereserveerd is, is de waardebon verzilverd. Uw reservering is dan ook definitief en kan niet gewijzigd of geannuleerd worden. Als u om welke reden dan ook geen gebruikt maakt van de reservering, is noch het hotel noch Hotelkamerveiling.nl tot enige terugbetaling of vergoeding verplicht. 

Artikel 1.21 – Hoe lang is een waardebon geldig? 

Een waardebon is 1 jaar geldig, tenzij in de voorwaarden van het arrangement anders is vermeld. 


Artikel 1.22 – Kan ik mijn waardebon verlengen? 

Voor sommige waardebonnen geldt dat deze te verlengen zijn tegen betaling. Deze verlengoptie staat in dat geval vermeld bij de gewonnen veiling in uw account. 


Artikel 1.23 – Kan ik ook reserveren voor een datum die buiten de geldigheidstermijn van mijn waardebon valt? 

Nee, dat kan niet. U behoort te reserveren en te verblijven binnen de geldigheidsduur van uw waardebon. 


Artikel 1.24 – Hoe oud moet ik zijn om een hotelkamer te mogen reserveren? 

Om een hotelkamers te mogen reserveren behoor je minimaal 18 jaar te zijn. 


Artikel 1.25 – Wat gebeurt er wanneer de waardebon verlopen is? 

Wanneer uw waardebon is verlopen, kunt u hier geen reservering meer mee maken.


Artikel 1.26 – Mag ik de waardebon doorverkopen?

Nee, dat mag u niet. Het is niet toegestaan om de op onze website aangekochte waardebon door te verkopen aan derden. U mag de bij ons aangeschafte waardebon wel cadeau geven. 


Artikel 1.27 – Hoe zeg ik mijn gebruikersaccount op? 

Wij kunnen het account voor u blokkeren, klik op “ Ik heb een vraag?” op onze website en vul uw gegevens in. Geef hierbij aan dat u uw account wilt blokkeren. Let erop dat u de waardebonnen van uw gewonnen veilingen eerst print. Deze zijn na het blokkeren niet meer toegankelijk. 


Artikel 1.28 – Wat kunt u verwachten van Hotelkamerveiling.nl als u een veiling heeft gewonnen? 

Hotelkamerveiling.nl is verkoper van de waardebon en staat garant voor de levering van de op de waardebon weergegeven diensten. 

Voor vragen en opmerkingen over de waardebon of het platform Hotelkamerveiling.nl kunt u terecht bij Hotelkamerveiling.nl (link naar contactpagina). 


Artikel 1.29 – U bent niet tevreden, want kunt u nu doen? 

Als u niet tevreden bent over onze dienstverlening, onze website, de waardebon, het arrangement of over het gedrag van andere gebruikers van onze website, dan kunt u terecht bij onze afdeling Klantenservice. 

Indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van het verblijf kunt u zich ook wenden tot het desbetreffende hotel. 


Artikel 1.30 – Heeft Hotelkamerveiling.nl een restitutie-beleid? 

Ja, Hotelkamerveiling.nl hanteert (in enkele gevallen) een restitutiebeleid. Wij bieden geen geld retour aan. Indien Hotelkamerveiling.nl niet kan leveren waar de gewonnen veiling (waardebon) recht op geeft, kunt u echter in sommige gevallen wel gebruik maken van een zogenaamde couponcode. Deze couponcode geeft u recht op de waarde van het gewonnen arrangement inclusief de veilingkosten. Deze waarde kunt u bij een volgende aankoop op Hotelkamerveiling.nl besteden aan een nieuw gewonnen arrangement. 

NB Het is echter immer aan Hotelkamerveiling.nl om te beoordelen of u recht heeft op een couponcode. Artikel 1.31 –
Mag ik een waardebon kopen via een andere website dan Hotelkamerveiling.nl of via via?

Het is niet toegestaan een waardebon van Hotelkamerveiling.nl te kopen via een andere website dan Hotelkamerveiling.nl of via via. Wij adviseren u daarom dringend om alleen gebruik te maken van waardebonnen indien deze direct via onze website zijn gekocht.

Wij kunnen u in geval van vragen/ klachten/ problemen dan helaas niet van dienst zijn. Tevens kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen of aansprakelijk worden gesteld voor waardebonnen die niet meer geldig blijken te zijn als u deze via derden heeft aangeschaft.


2. Platformregels 


Artikel 2.1 – Gelden de regels van fatsoen ook op Hotelkamerveiling.nl 

Ja, deze gelden ook op Hotelkamerveiling.nl. 

U mag dus niet als u het niet naar de zin heeft gehad bij een bepaald hotel en u wilt andere gebruikers hiervan op de hoogte brengen uw beschrijving aanvullen met krachttermen. 

U mag geen handelingen verrichten die overlast veroorzaken voor andere gebruikers. 

U mag ook niet in strijd met de wet handelen. U mag dus niet informatie plaatsen die in strijd is met Nederlandse wet- en regelgeving, de goede zeden, de openbare orde en/of de rechten van derden. Hieronder valt in het bijzonder maar niet uitsluitend informatie die zonder toestemming van de auteursrechthebbende(n) wordt aangeboden, informatie die smadelijk, bedreigend, beledigend, racistisch, haatzaaiend of discriminerend is, spam, informatie die kinderpornografie bevat en informatie die de privacy van derden schendt of een vorm van stalking oplevert, evenals hyperlinks, torrents of andere verwijzingen naar dergelijke informatie op sites van derden waar dan ook ter wereld (zelfs wanneer de informatie in de betreffende jurisdictie legaal zou zijn). 


Artikel 2.2 – Mag u teksten, foto’s en andere onderdelen van de website kopiëren? 

Nee, u moet de intellectuele eigendomsrechten van Hotelkamerveiling.nl of van de aanbieder van het arrangement respecteren. 

Het intellectueel eigendom rust op de plaatjes, de teksten en bijvoorbeeld de “look en feel” van de website. Dit betekent dat de rechthebbende van deze werken als enige mag kopiëren en opnieuw publiceren. 


Artikel 2.3 – U vindt dat er inbreuk wordt gemaakt op uw intellectueel eigendom, wat nu? 

U kunt contact opnemen met Hotelkamerveiling.nl (link naar contactpagina). 

U moet dan wel kunnen aantonen dat u rechthebbende bent van het intellectuele eigendom (of mag optreden tegen inbreuken) en vertellen waarom u vindt dat er inbreuk wordt gemaakt. 


Artikel 2.4 – Hoe post u uw ervaringen? Waar kunt u uw beoordeling kwijt? 

U heeft de mogelijkheid om uw ervaringen met een bepaalde aanbieder van een arrangement te posten op Hotelkamerveiling.nl. U kunt dit doen door in te loggen en naar “uw beoordelingen voor hotels” te gaan. Daar kunt u het de te beoordelen aanbieder aanklikken. U krijgt dan een nieuwe pagina te zien waar u uw ervaringen kunt delen. 

Door op de button “plaatsen” te drukken kunt aangeven dat uw post geplaatst mag worden. 


Artikel 2.5 – Hoe gaat Hotelkamerveiling.nl om met de door u geposte ervaringen? 

Hotelkamerveiling.nl plaatst uw ervaring als er drie of meer ervaringen (inclusief de uwe) gepost zijn voor één arrangement. 

Hotelkamerveiling.nl heeft het recht uw ervaringen aan te passen als u zich niet houdt aan de normale regels van fatsoen bij het beschrijven van uw ervaringen. 


Artikel 2.6 – Wat gebeurt er met mijn gegevens? 

Voor Hotelkamerveiling.nl is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Hotelkamerveiling.nl is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Omdat onze verwerkingen binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen vallen, zijn deze niet aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel, voor de volledige beschrijving klik hier


3. Overige 


Artikel 3.1 – Waar en hoe worden wijzigingen van de veiling- en platformregels bekend gemaakt? 

Deze worden bekend gemaakt op de website. Als de wijzigingen van belang zijn zult u er ook via uw gebruikersaccount van op de hoogte worden gesteld (als u beschikt over een gebruikersaccount). 


Artikel 3.2 – Wanneer gelden de nieuwe regels? 

Nieuwe voorwaarden gelden vanaf 30 dagen na de bekendmaking of na uitdrukkelijke goedkeuring van u door een daartoe bestemde checkbox aan te vinken. 

Oude voorwaarden blijven daarna wel gelden voor reeds gewonnen veilingen tenzij u uitdrukkelijk de nieuwe voorwaarden aanvaardt voor reeds gewonnen veilingen door een daartoe bestemde checkbox aan te vinken. 

Als u zich niet kunt vinden in de (nieuwe) regels, kunt u beter niet meer meedoen aan veilingen en kunt u uw gebruikersaccount opzeggen. 


Artikel 3.3 – Welk recht is van toepassing? 

Het Nederlands recht is van toepassing. 


Artikel 3.4 – Wat zijn de contactgegevens van het bedrijf Hotelkamerveiling.nl? 

E-mail:                         klantenservice@hotelkamerveiling.nl
Post:                           Hotelkamerveiling.nl
                                   Waardgelder 7
                                   3905 TH Veenendaal
Telefoon:                     088-0074100 (Gratis, u betaalt alleen reguliere gebruikskosten telefoon)
KvK-nummer:             51612763
BTW-nummer:            850098051B01

Copyright © 2019 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Privacy- en cookieverklaring
× Sluiten