Over ons

Even wat over ons...

Hotelkamerveiling.nl is de grootste veilingsite van Nederland op het gebied van hotelarrangementen. Je kunt meebieden op ruim 800 hotelarrangementen in binnen- en buitenland. Direct hotels boeken zonder veiling is uiteraard ook mogelijk! Kies dan uit de ruim 170.000 hotels wereldwijd!

Onze missie luidt “meer mensen  vaker naar hotels laten gaan”. Het is dan ook ons streven om wereldwijd hotels toegankelijker maken voor een bredere doelgroep, zodat een ieder kennis kan maken met de gastvrije hotelbranche. Sinds 2008 hebben onze ruim 750.000 leden meer dan 4 miljoen hotelovernachtingen geboekt. Per jaar versturen wij meer dan 90 miljoen nieuwsbrieven en op Facebook hebben wij meer dan 115.000 fans!

Hotelkamerveiling.nl streeft ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze website. We streven naar optimaal gebruiksgemak en een gevarieerd aanbod. Service en hospitality vinden wij dus belangrijk: onze klanttevredenheid bedraagt een 8,8!

Elke dag staan wij met veel plezier voor je klaar!

Historie van Hotelkamerveiling.nl

Hotelkamerveiling.nl is gevestigd in Veenendaal en opgericht in 2008 door Klaas Stekelenburg en zijn zoons Matthijs en Jasper Stekelenburg. In eerste instantie werden er hotelarrangementen geveild voor een drietal hotels: Hotel ’t Paviljoen (Rhenen), Hotel Hesborner Kuckuck (Hallenberg, Duitsland) en Van der Valk Hotel Stromberg (Stromberg, Duitsland). Al snel kwamen er meer hotels bij en tegenwoordig veilt de site hotelarrangementen voor meer dan 170.000 hotels wereldwijd.

2008

Vanuit de ervaring van Klaas Stekelenburg als hoteleigenaar (samen met zijn vrouw Greetje, exploiteerde hij Hotel ’t Paviljoen) ontstond het idee om hotelovernachtingen te gaan veilen op het internet. Samen met zijn zoons Matthijs en Jasper Stekelenburg, die ook zijn opgegroeid in de hotelwereld, lanceerden zij samen in februari 2008 de site www.hotelkamerveiling.nl.

2009

In 2009 neemt Hotelkamerveiling.nl een eerste (parttime) medewerker in dienst. Al snel wordt het team uitgebreid met nog een tweetal collega’s. Het team vestigt zich op de Grebbeberg in Rhenen. Zij werken dagelijks aan naamsbekendheid en uitbreiding van het aanbod op de site.

In november start Hotelkamerveiling.nl een eerste samenwerking met een hotelketen: Sandton Hotels. Op vandaag de dag werkt Hotelkamerveiling.nl naar tevredenheid samen met 25 hotelketens.

2010

In januari 2010 start Hotelkamerveiling.nl een eerste radiocampagne. Hierna volgen er nog meer. In september is het team zo gegroeid, dat het vanaf de Grebbeberg in Rhenen verhuist naar een ruimere locatie in Veenendaal. In december 2010 wordt het online reserveringssysteem gelanceerd. Vanaf dit moment is het mogelijk om een hotelovernachting online te reserveren.

2011

Op 30 juni 2011 lanceert Hotelkamerveiling.nl haar nieuwe logo! Een enthousiast mannetje staat model voor het gevoel dat een veilingwinnaar heeft, na het winnen van een veiling op onze site. In september 2011 neemt Hotelkamerveiling.nl de ontwikkeling van de website in eigen beheer. Er wordt een Research & Development team samengesteld.

2012

In november 2012 verwelkomt Hotelkamerveiling.nl haar 500.000ste lid! Op 14 december 2012 verhuist Hotelkamerveiling.nl naar een nieuw pand aan Waardgelder 7 in Veenendaal.

2013

Dit jaar vieren wij ons vijfjarig bestaan! We zijn trots op en dankbaar voor de inzet van onze betrokken medewerkers en wat wij samen met hen hebben bereikt!

2014

Ons team van knappe koppen zet zich dagelijks enthousiast in om gasten een onvergetelijke hotelovernachting te laten beleven. Er wordt dan ook hard gewerkt om het aanbod op Hotelkamerveiling.nl nog verder uit te breiden met kwaliteitshotels op wereldse bestemmingen.

2015

Wij zijn trots dat wij ons 700.000ste lid op onze website hebben mogen verwelkomen! Ons ICT team werkt dagelijks hard aan de ontwikkeling van onze nieuwe platform, welke wij begin 2016 verwachten te lanceren.

2016

Wij hebben aan het begin van 2016 aan u onze nieuwe website mogen introduceren. Sinds 2008 veilingen wij online hotelarrangementen en onze website was toe aan een update. Met onze hele team werken wij dagelijks hard aan het verder optimaliseren van onze website en het verbeteren van onze service.

2017

Ook dit jaar zet ons team zich in om u als gast de beste hotelkamers aan te bieden voor de beste prijs. Van een enkele overnachting tot een uitgebreidere hotelvakantie... Op hotelkamerveiling.nl boekt u tot 70% goedkoper! Dit jaar introduceren wij een nieuwe optie: heeft u geen tijd om mee te bieden? Boek dan direct uw hotelkamer door hotels zonder veiling te kiezen! Ontdek ook onze beste deals, wereldwijd.

2018

Op 8 februari 2018 vierden wij ons 10-jarig bestaan: de hele maand februari stond in het teken van ons jubileum met verschillende jubileumacties als een jubileum 10-daagse waarin verschillende leden o.a. hun aankoopbedrag terugkregen. Wij zijn onze meer dan 750.000 leden dan ook dankbaar die ons al die jaren trouw zijn en als ambassadeurs van ons concept fungeren!

Copyright © 2019 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Privacy- en cookieverklaring
× Sluiten