Waarom een nieuwe website?

Onlangs hebben wij aan u onze nieuw website mogen introduceren.

Sinds 2008 veilen wij online hotelarrangementen en onze website was toe aan een (technische) update. Wij begrijpen dat dit voor u als gebruiker even wennen zal zijn. Wij geven u graag inzicht in de belangrijkste voordelen en veranderingen van onze nieuwe website.


Wat is er veranderd?


Nieuw design

Onze website is in een volledig nieuw jasje gestoken, met als doel het voor u als gebruiker zo overzichtelijk mogelijk te maken.


Gebruiksvriendelijk

Onze nieuwe website is “responsive”. Dit klinkt als iets heel technisch, maar komt op het volgende neer: de website is geschikt voor zowel desktop, tablet als uw mobiele telefoon. Dit zorgt voor optimaal gebruiksgemak ongeacht op welk apparaat u gebruik maakt van onze website.

Grotere foto’s

Door het gebruik van grotere foto’s kunt u nog beter zien wat het hotel en de omgeving u te bieden hebben.


Nieuwe zoekfunctie

De zoekfunctie op onze site is vernieuwd. Het is nu niet alleen mogelijk om op hotelnaam en bestemming te zoeken, maar ook op aankomstdatum!

Direct kopen

De nieuwe site beschikt over de mogelijkheid om direct een veiling te kopen. Deze optie vindt u onder de veiling als zwartgekleurde [Koop direct] knop. Wie dus niet wil wachten tot de veiling is afgelopen, klikt op deze knop en koopt de veiling dan direct voor een aantrekkelijke prijs inclusief veilingkosten.

Toegang tot e-mailhistorie

Op de nieuwe website heeft u in uw account toegang tot de e-mailhistorie. Alle e-mails die vanuit ons systeem naar u gestuurd zijn, zoals bijvoorbeeld de reserveringsbevestiging, zijn hier terug te vinden.

Reserveringen zichtbaar in account

In uw account op de nieuwe website kunt u uw gemaakte reserveringen eenvoudig terugvinden onder het kopje [Reserveringen].
Belangrijk om te weten

Een tweetal zaken is op onze nieuwe website anders dan op onze oude website:

1. Inloggen met e-mailadres en wachtwoord
Op de nieuwe website kunt u alleen nog inloggen met uw e-mailadres. Dus niet meer met uw gebruikersnaam. U kunt het wachtwoord waarmee u op de oude website inlogde ook op de nieuwe website gebruiken.

2. Voucher cadeau gekregen?
Heeft u een voucher cadeau gekregen? Om die te kunnen gebruiken dient u, als u nog geen account heeft, eerst een account aan te maken op onze website.  Klikt u als u bent ingelogd op [Mijn account]. U komt dan op het "dashboard" waar u klikt op [Voucher gekregen? Klik hier om uw code in te voeren]. Vervolgens vult u het waardebonnummer en de security code in en klikt u op [Voucher toevoegen]. De voucher is dan aan uw account toegevoegd en u kunt reserveren.


Veel gestelde vragen

Wij begrijpen dat het misschien niet altijd even makkelijk is om uw weg te vinden op onze nieuwe website. Mocht u hulp kunnen gebruiken of vragen hebben, dan kunt u naar onze veel gestelde vragen pagina gaan. Daar staat wellicht het antwoord op uw vraag tussen!

Voor overige vragen kunt u altijd contact opnemen met onze Klantenservice .

Copyright © 2021 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Privacy- en cookieverklaring
× Sluiten