Couponcodes

Op deze pagina vindt u uitleg over het gebruik van onze couponcodes

Wat is een couponcode?
Een couponcode vertegenwoordigt een bepaald tegoed dat u kunt verzilveren bij het betalen van een veiling of het verlengen van een waardebon. Wanneer u tijdens het betaalproces uw couponcode invoert, wordt uw aankoopbedrag direct verminderd met de waarde van deze couponcode. U hoeft de couponcode niet in één keer te besteden. Een couponcode is uitsluitend online te verzilveren.

Hoe kunt u de couponcode gebruiken?
1. Win een veiling. (Om te kunnen meebieden op een veiling, dient u eerst gratis een account aan te maken).
2. Log in op Hotelkamerveiling.nl en ga naar “Mijn Account” om de veiling te betalen of om uw waardebon te verlengen.
3. Tijdens het betalen kiest u bij stap 1 welke producten u wilt betalen.
4. Bij stap 2 kunt u vervolgens aangeven welke couponcode(s) u wilt gebruiken bij de betaling. Als uw code nog niet in het overzicht staat kunt u uw eigen unieke couponcode toevoegen door op "Voeg couponcode toe" te klikken.
5. Uw te betalen totaalbedrag wordt automatisch verminderd met de waarde van uw couponcode.

Hoe ziet een couponcode eruit?
Een couponcode bestaat uit een willekeurige combinatie van letters en cijfers. U kunt uw couponcodes inzien in "Mijn account". Kies voor "Couponcodes", u krijgt dan een overzicht van de couponcode(s) die u nog kunt gebruiken bij een betaling. Heeft u een coupon per e-mail of post ontvangen, dan heeft u ook hier de mogelijkheid om deze in uw account te plaatsen.

Wat als het aankoopbedrag van de veiling hoger is dan de waarde van de couponcode?
In dat geval dient u het resterende bedrag bij te betalen. Hiervoor dient u tijdens het betaalproces de gewenste betaalmethode te kiezen.

Wat als het aankoopbedrag van de veiling lager is dan de waarde van de couponcode?
In dat geval wordt de bestedingswaarde van uw couponcode vermindert met het bedrag wat u zojuist betaald heeft. Bij een volgende betaling kunt u nogmaals deze coupon gebruiken, de waarde van deze couponcode is dan uiteraard het overgebleven restbedrag.

Hoe lang is mijn couponcode geldig?
Afhankelijk van het type couponcode en de reden waarom de couponcode is verstrekt, is een couponcode vaak een beperkte periode geldig. In uw Couponcode overzicht vind u per code de verloopdatum. Een eenmaal verlopen couponcode is niet verlengbaar.