Onze 100% vertrekgarantie i.v.m. Corona

Veel Corona maatregelen worden door de overheid momenteel versoepeld en reizen binnen Europa is weer steeds meer toegestaan. Toch kunnen wij ons voorstellen dat het voor veel van onze 800.000 leden nog onzekere tijden zijn nu de Corona-crisis nog maar net achter ons lijkt te liggen. Daarom biedt Hotelkamerveiling je graag een stukje extra zekerheid middels een Corona-garantie!Wat houdt de Corona-garantie in?
De garantie werkt simpel: iedere veilingwinnaar die een veiling wint, ontvangt na betaling een voucher die over het algemeen één jaar geldig is na de datum van aankoop. Deze kan bovendien gemakkelijk cadeau gegeven worden, omdat hij overdraagbaar is en niet persoonsgebonden. Ook staat er geen bedrag op vermeld. Win je een veiling op onze website en het hotel is door Corona niet toegankelijk, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice en zorgen wij ervoor dat je in een Coronavrije-periode alsnog kunt genieten van je hotelovernachting(en). De enige voorwaarde is dat de voucher een jaar geldig is en dat je je voucher nog niet verzilverd hebt.


Wanneer is deze Corona-garantie geldig?
De garantie geldt voor alle veilingwinnaars die tussen 31 maart en 30 september 2020 (verlengd!) een veiling winnen. Waarom biedt Hotelkamerveiling deze Corona-garantie?
Hotelkamerveiling wil dat je met een gerust hart een veiling kunt winnen zonder je je zorgen te hoeft te maken of het hotel straks wel open is of dat het hotel na de Corona-periode hogere prijzen hanteert. Wij garanderen je dat als je een veiling gewonnen hebt, je vervolgens in een Coronavrije-periode van je welverdiende nachtje weg of vakantie kan genieten! Ook als de Corona-maatregelen langer duren dan nu wordt gedacht.Hotelkamerveiling behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen of stopzettingen m.b.t. deze Corona-garantie met onmiddellijke ingang door te voeren. Wijzigingen zullen op deze webpagina kenbaar worden gemaakt.

Copyright © 2020 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Privacy- en cookieverklaring
× Sluiten