Onze 100% vertrekgarantie i.v.m. Corona

Update d.d. 26 maart 2021

Vanuit de overheid zijn er momenteel weer veel beperkingen opgelegd als het gaat om reizen buiten Nederland. Bij hotels in Nederland overnachten kan echter nog steeds 100% veilig en verantwoord.

Verreweg de meeste hotels zijn gewoon Coronaproof geopend met aangepaste drank- en maaltijdenvoorziening middels Take-Away. 

Daarnaast hebben al onze hotelpartners de nodige Corona maatregelen genomen om 100% veilig en verantwoord Coronaproof te kunnen verblijven volgens RIVM richtlijnen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat het voor veel van onze 800.000 leden nog enigszins onzekere tijden zijn nu het Coronavirus nog niet weg is en de overheidsmaatregelen van tijd tot tijd worden bijgesteld. Daarom biedt Hotelkamerveiling je graag een stukje extra zekerheid middels een 100% Vertrekgarantie!Wat houdt de 100% Vertrek-garantie in?
De garantie werkt simpel: iedere veilingwinnaar die een veiling wint, ontvangt na betaling een voucher die vaak één jaar geldig is na de datum van aankoop. Deze kan bovendien gemakkelijk (ook digitaal) cadeau gegeven worden, omdat hij overdraagbaar is en niet persoonsgebonden. Ook staat er geen bedrag op vermeld. Win je een veiling op onze website en het hotel is door Corona niet toegankelijk, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice en zorgen wij ervoor dat je in een Coronavrije-periode alsnog kunt genieten van je hotelovernachting(en). De enige voorwaarde is dat de voucher een jaar geldig is en dat je je voucher nog niet verzilverd hebt.

Wanneer is deze 100% Vertrek-garantie geldig?
De garantie geldt voor alle veilingwinnaars die tussen 31 maart 2020 en 31 mei 2021 (periode is wederom verlengd!) een veiling winnen. Waarom biedt Hotelkamerveiling deze Corona-garantie?
Hotelkamerveiling wil dat je met een gerust hart een veiling kunt winnen zonder je je zorgen te hoeft te maken of het hotel straks wel open is of dat het hotel na de Corona-periode hogere prijzen hanteert. Wij garanderen je dat als je een veiling gewonnen hebt, je vervolgens in een Coronavrije-periode van je welverdiende nachtje weg of vakantie kan genieten! Ook als de Corona-maatregelen langer duren dan nu wordt gedacht.

Heb je een vraag n.a.v. het Coronavirus en heb je al een veiling gewonnen of een reservering gemaakt? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina die we speciaal hiervoor hebben ingericht: Veelgestelde Vragen Coronavirus

Hotelkamerveiling behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen of stopzettingen m.b.t. deze Corona-garantie met onmiddellijke ingang door te voeren. Wijzigingen zullen op deze webpagina kenbaar worden gemaakt.

Copyright © 2021 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Privacy- en cookieverklaring
× Sluiten