Onze 100% vertrekgarantie i.v.m. corona

Update d.d. 23 augustus 2021

Vanuit de overheid gelden nog steeds een aantal beperkingen als het gaat om reizen buiten Nederland. Bij hotels in Nederland overnachten kan echter nog steeds 100% veilig en verantwoord.

Alle hotels zijn momenteel weer gewoon coronaproof geopend zodat je hiervan weer kunt genieten!

Daarnaast hebben al onze hotelpartners de nodige coronamaatregelen genomen om 100% veilig en verantwoord coronaproof te kunnen verblijven volgens RIVM richtlijnen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat het voor veel van onze 800.000 leden nog enigszins onzekere tijden zijn nu het coronavirus nog niet weg is en de overheidsmaatregelen van tijd tot tijd worden bijgesteld. Daarom biedt Hotelkamerveiling je graag een stukje extra zekerheid middels een 100% Vertrekgarantie!Wat houdt de 100% vertrekgarantie in?
De garantie werkt simpel: iedere veilingwinnaar die een veiling wint, ontvangt na betaling een voucher die vaak één jaar geldig is na de datum van aankoop. Deze kan bovendien gemakkelijk (ook digitaal) cadeau gegeven worden, omdat hij overdraagbaar is en niet persoonsgebonden. Ook staat er geen bedrag op vermeld. Win je een veiling op onze website en het hotel is door corona niet toegankelijk (hiermee bedoelen we: het hotel is door corona een aantal maanden gesloten geweest), dan kun je contact opnemen met onze klantenservice en zorgen wij ervoor dat je in een coronavrije periode alsnog kunt genieten van je hotelovernachting(en). De enige voorwaarde is dat de voucher een jaar geldig is en dat je je voucher nog niet verzilverd hebt.

Wanneer is deze 100% vertrekgarantie geldig?
De garantie geldt voor alle veilingwinnaars die voor 30 september 2021 (periode is wederom verlengd!) een veiling winnen en betaald hebben. Waarom biedt Hotelkamerveiling deze coronagarantie?
Hotelkamerveiling wil dat je met een gerust hart een veiling kunt winnen zonder dat je je zorgen hoeft te maken of het hotel straks wel open is of dat het hotel na de coronaperiode hogere prijzen hanteert. Wij garanderen je dat als je een veiling gewonnen hebt, je vervolgens in een coronavrije periode van je welverdiende nachtje weg of vakantie kan genieten! Ook als de coronamaatregelen langer duren dan nu wordt gedacht.

Heb je een vraag n.a.v. het coronavirus en heb je al een veiling gewonnen of een reservering gemaakt? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen die we speciaal hiervoor hebben ingericht: Veelgestelde Vragen Coronavirus.

Hotelkamerveiling behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen of stopzettingen m.b.t. deze coronagarantie met onmiddellijke ingang door te voeren. Wijzigingen zullen op deze webpagina kenbaar worden gemaakt.

Copyright © 2021 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Privacy- en cookieverklaring
× Sluiten