Nederland Gelderland Hoevelaken Bilderberg Hotel de Klepperman
  • Inclusief ontbijt
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Klik hier om te betalen
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 65
 Sluiten
Starten
 ::
Afgelopen
Exclusief € 9,00 veilingkosten
en  € 1,55 p.p.p.n.   verblijfskosten

Wellness op de Utrechtse Heuvelrug

Bilderberg Hotel de Klepperman - Nederland - Hoevelaken
Biedgeschiedenis
U kunt alleen hele bedragen bieden
Bilderberg Hotel De Klepperman is gevestigd in drie karakteristieke Zuid-Veluwse boerderijen nabij Amersfoort. Voor totale ontspanning kunt u terecht in het Beauty & Wellness Centre van dit viersterrenhotel. De ongerepte natuur van de Utrechtse Heuvelrug en het gezellige Amersfoortse centrum maken uw weekend compleet! Kortom, een heerlijk hotel op nabij de Veluwe.
Arrangement
  

Een arrangement voor 2 personen:

  • 1 x een overnachting
  • 1 x het Bilderberg Ontbijt
  • Vrij gebruik van sauna en bruisbaden
  • Toegang tot de fitnessruimte 
  • Gratis parkerenVerplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten
  • € 1,55 p.p.p.n. toeristenbelasting en/of verblijfskosten te voldoen aan het hotel

Martin van Dijk
apr 01, 2017
8
Unieke locatie. Een hotel met drie authentieke boerderijen geintegreerd! De restaurants, waaronder die waar het ontbijtbuffet in wordt geserveerd, zijn hier ondergebracht. Leuk. Het is evenwel niet naar moderne maatstaven retro ingericht... Ik zie daar echt wel een unieke kans in... Het interieur van bijvoorbeeld de hotelkamers van Thermen Bussloo laat zien dat hoe het ook kan... Maar goed.... Wel erg goed verzorgt is het ontbijtbuffet. Veel keuze en heerlijk vers gebakken knapperig brood, chocolade bolletjes en croissants... Heerlijke volle romige kwark.... Wel een thermoskan koffie op tafel... Dus niet uit een espresso apparaat... Met zo'n ontbijtbuffet ben je heus niet zielig, maar een vier sterren hotel rechtvaardigd toch wel de investering hierin. De koffie die ik deze week dronk in van der Valk Volendam was onvergelijkbaar veel beter dan hier...
kemo
jul 05, 2016
7
prima verblijf gehad
doohjan
aug 11, 2015
8
Leuke ontvangst, prima, tot in detail, schone kamer en bedden met heerlijke matrassen. Lekker van de sauna genoten na een dag fietsen. Wat opvalt is de rust waarin alles gebeurd. Gewoon heerlijk. De jongedame bij het ( heerlijke) ontbijt zweeft als het ware tussen de gasten door en werkt alsof alles van zacht plastic was. Bijna geruisloos. Echt een aanrader en hier komen we zeker nog een keer terug. Een 4 sterren waard met als rapportcijfer een 9
christy
okt 29, 2014
8
Prima hotel met goede bedden en een uitgebreid ontbijt.
marina62
nov 11, 2013
6
Beetje jammer dat je als je een veiling gewonnen hebt alleen maar heel beperkt kan boeken, is trouwens bij alle veilingen zo. Aankomst prima, kamers erg stoffig, sauna lekker , stoombad lekker, bruisbaden erg vies , hele zwarte randen, in beide baden. Ontbijt, koffie was oud , stond in kannen, en dat voor een 5 sterren, slecht dus , weinig keus , brood was oud. Bar goede bediening....als die er was, die kwamen af en toe eens kijken of er iemand was, en of je nog een 2e drankje wilde. Dus erg jammer.
arie1961
aug 05, 2012
10
goed hotel. makkelijk en overzichtlijk te boeken. goed ontbijt. zeker nog een keer terug
gladys
jul 16, 2012
4
Personeel receptie erg vriendelijk, kamer niet echt geweldig, losse wc bril en kalk op de tegelwand. Badproducten voor 1 persoon terwijl wij met 2 waren en geen koffie/thee faciliteiten op de kamer, een kopje koffie als je aankomt kost 2,80! Het restaurantpersoneel was vriendelijk maar niet echt geinteresseerd, we moesten ze na 10 minuten zelf roepen terwijl ze meerdere malen voorbij liepen. De geserveerde uitsmijter was zeer matig, bijna koud en op klef witbrood zonder korst. Er was niet gevraagd of we wit of bruin brood wilden. De pepermolen was gebarsten. Het ontbijt de volgende ochtend was op het verse brood na ook zeer matig, champignons uit blik en waterige jus d'orange. De worstjes waren om 9 uur op! Bij het betalen van de rekening was er 15 euro toeslag voor een deluxe kamer, we verbleven echter op een standaard kamer...al met al niet echt voor herhaling vatbaar.

Beschikbaarheid