Nederland Noord-Holland Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
  • Inclusief ontbijt
  • Voucher 1 jaar geldig
Hotel `t Zwaantje - Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
Hotel `t Zwaantje - Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
Hotel `t Zwaantje - Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
Hotel `t Zwaantje - Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
Hotel `t Zwaantje - Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
Hotel `t Zwaantje - Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
Waarde €   119,00
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
Jij hebt de veiling gewonnen! :-)
Geplaatste bod: €
Jammer
Iemand anders heeft gewonnen :-(
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 88
Deze veiling is nog niet gestart...
Exclusief € 9,00 veilingkosten
en  € 1,75 p.p.p.n.   verblijfskosten

Ga er even tussen uit om te genieten van een ontspannen break! Hotel het Zwaantje is rustig gelegen op een ideale locatie vlakbij het strand. Callantsoog is een van de oudste en mooiste badplaatsen van het land met een gezellig centrum! Hier kan je het hele jaar van de gezellige sfeer genieten bij de winkels, terrasjes en restaurantjes.

Arrangement
  

Een 3-daags arrangement voor 2 personen:

  • 2 x een overnachting in een standaardkamer
  • 2 x een ontbijtbuffet
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren
  • Toeristische informatie over de omgeving

Verplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten
  • € 1,75 p.p.p.n. toeristenbelasting en/of verblijfskosten te voldoen aan het hotel

Gemiddelde score 7,7 (103 reviews)
jllubbers
01 april 2020
5,0
Wij zijn niet gegaan hoe graag wij ook wilden. Ik werd zaterdagavond ineens angstig om te gaan inveband de corona virus. Mijn man zei dan zeggen wij het morgen gewoon af, sneu van het geld maar het is niet anders. Wij hopen ooit nog bij jullie te komen.
Diskikke
27 maart 2020
1,0
Wij hebben i.v.m. het Coronavirus helaas geen gebruik kunnen maken van de boeking. Het advies van het RIVM en mijn longproblematiek hebben de doorslag gegeven. Geen beoordeling kunnen geven dus, cijfer is niet relevant.
KvdV
26 maart 2020
3,0
Helaas is de 2 daagde hotelovernachting die ik aan mijn ouders kado had gegeven niet door kunnen gaan door het coronavirus. Mijn ouders zijn een risicogroep en komen uit Brabant. Ze willen zelf en voor anderen geen risico nemen, wat begrijpelijk is. Eten op je hotelkamer is ook niet de bedoeling van een lekker uitje. Het hotel is gewoon open maar daar is ook alles mee gezegd. Ik vind het jammer dat in deze voor iedereen moeilijke tijd geen oplossing gevonden wordt, door de overnachtingen later in het jaar te kunnen plaatsvinden. Nu is mijn kado en tevens het geld wat ik ervoor betaald heb kwijt. Ik vindt dit erg spijtig, snap ook dat het voor het hotel zware tijden zijn. Maar er is al betaald dus waarom niet naar andere datum verzetten?
delach5B2f
21 maart 2020
2,0
In deze vreemde tijd waar we het advies krijgen niet de deur uit te gaan met klachten en niet met groepen samen te komen, wordt je wel min of meer gedwongen een boeking die gedaan is ver voor de corona outbreak toch te gaan en anders jammer dan. Zorg altijd voor een annulatie verzekering want dat is het enige waarop je terug kunt vallen. Zowel hotelkamer veilingen verteld dat ze de situatie goed begrijpen maar niets voor je kunnen doen idem dito het hotel. 0 zerro coulance. Dus denk goed nou voordat je aan een veiling begint. Ik had het geluk dat ik een doorlopende annulatie verzekering had en ziek ben. Anders verdampt je fantastisch gewonnen boeking.
Sylvia van Raaphorst
15 maart 2020
10,0
vriendelijk personeel, frisse moderne kamer met een heerlijk bed, een balkon en een fijne badkamer. het ontbijt is niet heel erg uitgebreid, maar wel van prima kwaliteit. wij hebben genoten van ons verblijf en zullen zeker nog een keer terug komen.


Beschikbare aankomstdagen


 
Copyright © 2020 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Privacy- en cookieverklaring
× Sluiten