Nederland Noord-Holland Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
  • Inclusief ontbijt
  • Voucher 1 jaar geldig
Hotel `t Zwaantje - Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
Hotel `t Zwaantje - Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
Hotel `t Zwaantje - Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
Hotel `t Zwaantje - Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
Hotel `t Zwaantje - Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
Hotel `t Zwaantje - Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
Hotel `t Zwaantje - Callantsoog Hotel `t Zwaantje - Callantsoog
Waarde €   79,00
Veiling gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
Jij hebt de veiling gewonnen! :-)
Geplaatste bod: €
Jammer
Iemand anders heeft gewonnen :-(
Winnaar:
Veiling gesloten
Winnaar:
€ 49
Deze veiling is nog niet gestart...

Ga er even tussen uit om te genieten van een ontspannen break! Hotel het Zwaantje is gelegen op een ideale locatie vlakbij het strand. Callantsoog is een van de oudste en mooiste badplaatsen van het land met een gezellig centrum! Hier kan u het hele jaar van de gezellige sfeer genieten bij de winkels, terrasjes en restaurantjes.


Arrangement
  

Een arrangement voor 2 personen:

  • 1 x een overnachting in een standaardkamer
  • 1 x een ontbijtbuffet
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren
  • Toeristische informatie over de omgeving
Gemiddelde score 7,5 (107 reviews)
123ma
05 juni 2020
8,0
Heel leuk hotel
Yola.aveling1111
12 april 2020
1,0
Sorry jullie vragen mijn mening nadat ik in hotel het Zwaantje in Callantsoog ben geweest. Vanwege het Corona mogen we de deur niet uit en heb ik gebeld naar het Hotel om te vragen of het naar een latere tijd in jaar verschoven kan worden. Nou dat kon niet want was er geen negatief reisadvies en is het Hotel gewoon open en ze hadden trouwens al kosten gemaakt. Dit alles is niet te begrijpen daar het bedrag van 2 overnachtingen al betaald was door mij. Was een cadeau van mij voor mijn zusje. Heb 3 x gebeld en ook uitgelegd dat vanwege gezondheidsklachten wij ook niet de deur uit konden met het oog op de hele caronatoestand. Ze waren onverbiddelijk. Geen enkele coulantie naar mij als klant. Dus mijn antwoord is dat ik het een waardeloos Hotel (wat de naam het Zwaantje heeft in Callantsoog) vind. Zo ga je toch niet om met mensen die in jouw Hotel willen logeren in een tijd van overmacht waardoor je niet kan komen. Hoe willen ze de mensen bij het ontbijt, lunch en diner in 1 restaurantruimte onderbrengen. Te zot voor woorden vind ik dit alles. Dus ipv 7 aril t/m 9 april in Callantsoog te zijn in het Hotel het Zwaantje en geen latere datum kregen steken zij het geld wat betaald is in hun zak. Onhebbelijk en afschuwlijk. Echt geen woorden voor. Zal er ook nooit meer naar toe gaan. Heel jammer zo'n behandelibg te krijgen. Bah!! Heel teleurgesteld mijn zusje en ik🙈😔😏😪😫
miekevJo6j
11 april 2020
1,0
Wij hebben i.v.m. het corona virus geen gebruik kunnen maken van het verblijf van 5 t/m 7 april jl. Wij hebben op 17 maart per mail gevraagd of wij deze reservering konden annuleren zodat hotelkamer veiling de voucher kon omzetten in een couponcode. Daarop geen reactie ontvangen. Op 1 april nogmaals per mail gevraagd om een reactie maar tot op heden niets van dit hotel gehoord.
hansannie
09 april 2020
1,0
Wij zijn niet geweest Bij t Zwaantje, i.v.b met het Corona virus.Als de regering zegt dat je thuis moet blijven dan doe je dat. Helaas verschuilde Hotel kamer veilingen zich achter het hotel met de voucher voor 2 nachten om terug te betalen.,want zeiden ze ,als het hotel het annuleert dan kon het wel.Maar het hotel wilde het niet ,ook niet de voucher verlengen, want wij hoefden het geld niet terug . Dus zijn wij niet gegaan, en dan krijg je een mail voor een beoordeling, nou dan laat ik dat graag weten! Vinden dit erg teleurstellend, aangezien wij al vele vele jaren met hotelkamerveiling in diverse hotels hebben verbleven. Tot wel tevredenheid
jllubbers
01 april 2020
5,0
Wij zijn niet gegaan hoe graag wij ook wilden. Ik werd zaterdagavond ineens angstig om te gaan inveband de corona virus. Mijn man zei dan zeggen wij het morgen gewoon af, sneu van het geld maar het is niet anders. Wij hopen ooit nog bij jullie te komen.


Beschikbare aankomstdagen


 
Copyright © 2020 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Privacy- en cookieverklaring
× Sluiten