• Inclusief ontbijt
Berghotel Tromp Berghotel Tromp
Berghotel Tromp Berghotel Tromp
Berghotel Tromp Berghotel Tromp
Berghotel Tromp Berghotel Tromp
Berghotel Tromp Berghotel Tromp
Berghotel Tromp Berghotel Tromp
Berghotel Tromp Berghotel Tromp
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 145
 Sluiten
Starten
 ::
Afgelopen
Exclusief € 9,00 veilingkosten
en  € 14,00 p.k.p.v   verblijfskosten

4 dagen genieten in prachtig Sauerland

Berghotel Tromp - Duitsland
Biedgeschiedenis
 
 
U kunt alleen hele bedragen bieden
 
Geniet van de charme van het Duitse Sauerland en verblijf 3 dagen in het gastvrije berghotel Tromp. Dit kleinschalige hotel ligt aan de bosrand van het dorpje Züschen op slechts 6 km van het populaire Winterberg. De mooie omgeving leent zich in alle jaargetijden uitstekend voor schitterende wandeltochten.
Arrangement
  Een 4-daags arrangement voor 2 personen:

  • 3 x een overnachting in een standaardkamer
  • 3 x een ontbijtbuffet
  • 1 x welkomstmaaltijd 
  • Gratis wandelroutes
  • Gebruik busvervoer in het Sauerland
  • Gratis draadloos internet in openbare ruimtes
  • Gratis parkeren

Verplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten
  • € 14,00 p.k.p.v toeristenbelasting en/of verblijfskosten te voldoen aan het hotel

Gemiddelde score 6,9 (84 reviews)
jspoorfKkV
21 juli 2019
3
ik was voor 2 overnachtingen in het hotel Tromp, door een nederlads koppel uitgebaat. De kamer was zeer duf, geen verluchting, het ontbijt was minimaal, en de 2 de morgen op maandag, was ert enkel wat oud brood, minimaal beleg, Echt slecht ontbijt, Dan bij de afrekening vroegen ze buiten de toeristenbelasting nog extra een administratieve kost tte betalen. Ze maakte ook geen factuur hiervoor. Echt wat duistere zaken.
johan van ham
09 juli 2019
8
mooi hotel met een gezellige eigenaars, al ziet je ze maar weinig.Helaas 2 x 39.50 voor byzondere dagen moeten bijbetalen,terwijl er niks te doen was en ook bijna geen gasten waren. dus waarom dan die bijbetaling......lijkt gewoon op dat de kamers hier te weinig opbrengen. en zo het bedrag verhogen.ga er nog wel heen ,als ik niks hoeft bijbetalen.
bennie42
07 juli 2019
4
Niet vriendelijk !
toby77
04 juli 2019
1
Deze zogenaamde gastheer en gastvrouw zijn alleen belust op geld. Probeerde een andere datum te boeken door omstandigheden dit lukte niet. De communicatie erg slecht..antwoord na dagen wachten moest bellen... namen niet op..Ze vragen voor verblijfsbelasting, ik was alleen, 28 euro voor 2 dagen. Veel te duur. Ik had een 3 gangen menu ..tomatensoep uit blik..schnitzel..pannenkoeken met ijs 28 euro..hij zogenaamde chefkok van van der valk...laat me niet lachen...nooit weer dit hotel...dit was het slechtste hotel door hotelkamerveiling...jammer
loerie1987
30 juni 2019
7
Prima kleinschalig hotel voor een weekend Winterberg. Wel gedateerd maar schoon. Doordat we voor een hele lage prijs de veiling hadden gewonnen en ons daar bijna voor schamen een upgrade gedaan. Ruime kamer, dat het balkon inpandig is, dat had wel vermeld mogen worden. Kamers wel gehorig, in de ochtend kon je de buurman horen douchen en naar het toilet gaan. Kan mij voorstellen dat mensen hier op afhaken, maar gezien wij alleen gebruik maken van het hotel om te overnachten en overdag en savonds op pad zijn voor ons geen probleem. Ontbijt en restaurant niet te beoordelen, hier hebben wij geen gebruik van gemaakt. In de stübe mogelijkheid tot het doen van een drankje. Zelfbediening.


Beschikbare aankomstdagen


 
Copyright © 2019 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Privacy- en cookieverklaring
× Sluiten