België Arlon Hotel Arlon
  • Inclusief ontbijt
Hotel Arlon Hotel Arlon
Hotel Arlon Hotel Arlon
Hotel Arlon Hotel Arlon
Hotel Arlon Hotel Arlon
Hotel Arlon Hotel Arlon
Hotel Arlon Hotel Arlon
Hotel Arlon Hotel Arlon
Hotel Arlon Hotel Arlon
Hotel Arlon Hotel Arlon
Hotel Arlon Hotel Arlon
Hotel Arlon Hotel Arlon
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 39
Deze veiling is nog niet gestart...
Exclusief € 9,00 veilingkosten
en  € 0,95 p.p.p.n.   verblijfskosten

Op zoek naar een hotel aan de Autoroute du Soleil? Overnacht dan in Hotel Arlon. Dit comfortabele hotel ligt in de Belgische provincie Luxemburg op slechts 25 kilometer van de stad Luxemburg. Kortom, een ideale plek om te overnachten als u op doorreis bent naar uw vakantiebestemming. 
Arrangement
  

Een arrangement voor 2 personen:

  • 1 x een overnachting in een standaardkamer
  • 1 x een uitgebreid ontbijtbuffet 
  • Gratis draadloos internet


Verplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten
  • € 0,95 p.p.p.n. toeristenbelasting en/of verblijfskosten te voldoen aan het hotel

Gemiddelde score 6,5 (90 reviews)
teunis 200
17 augustus 2019
1
Hotel Arlon een grote desillusie we hebben 3 dagen gereserveerd maar de derde dag na een gezellig ochtendje Luxemburg werden wij verzocht met grote mond te vertrekken, wij begrepen er niets van alle kosten waren voldaan de dame liep weg en gebaarde nogmaals dat wij de kamer moesten verlaten nadat zij de deur open liet staan hierna volgde de receptionist met harde bonken en luid roepend waaruit wij begrepen dat wij weg moesten en nog moesten betalen maar hij kon ons niet verstaan hij sprak alleen frans, wij zijn naar de receptie gegaan met onze reserveringen en de bon van de reeds betaalde toeristen belasting de inmiddels nieuwe receptionist sprak wel Hollands en zei dat alles in orde was.maar ons plezier was over en zijn een dag vroeger zonder sorry van wie dan ook vertrokken.Wij zijn als een stel oplichters behandeld. NOOIT MEER .De administratie is daar niet op orde.
hubertus_9
11 augustus 2019
10
Niet meer gegaan
Brigit73
03 juni 2019
1
Slecht! Deze bon voor hotel Arlon gekocht en geboekt voor mijn broers. Bij vertrek moesten ze ineens eur 42,00 betalen, waarvoor? Ze kwamen er niet uit met de Franstalige receptioniste en moesten betalen. Ook de kamer was niet naar tevredenheid.
carlvanvloten
02 juni 2019
8
tevreden over het hotel en de accomodatie en het prima ontbijt door uitsluitend E25 E411 opte geven zonder de naam van de Aire waren we er voorbij voor we er erg in hadden en dus terug, er weer langs en volgende afslag opnieuw op weg.terug.
jacqueline 15
05 mei 2019
3
laatste keer ! na vele jaren dit hotel geboekt te hebben als we naar Luxemburg gingen is het nu tijd om afscheid te nemen. het was al geen luxe hotel op een luxe locatie maar de prijs was goed, de kamers eenvoudig ,maar schoon, goede bedden en een fantastisch ontbijt. het werd al steeds minder. geen onderhoud/renovatie aan de kamers, ipv 2 vriendelijke dames bij het ontbijt later maar 1 en de laatste keer [3 mei 2019] een man met een rasta kapsel die vertelde van niets te weten en een uitzendkracht was. op de kamer konden de kastdeuren niet opengeschoven worden en zaten losgelaten plasticfineer en stukken kalk met plakband nog een beetje vast. de dame bij de receptie deed ook of haar neus bloedde toen we klaagden over een sterke rooklucht op de kamer, dat kon niet, zei ze, dit is een rookvrij hotel. we kregen wel een andere kamer. adieu hotel arlon !!


Beschikbare aankomstdagen


 
Copyright © 2019 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Privacy- en cookieverklaring
× Sluiten