Nederland Utrecht Amersfoort Van der Valk Hotel Amersfoort A1
  • Inclusief ontbijt
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Klik hier om te betalen
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 49
 Sluiten
Starten
 ::
Afgelopen
Exclusief € 9,00 veilingkosten

Luxe overnachting in Amersfoort

Van der Valk Hotel Amersfoort A1 - Nederland - Amersfoort
Biedgeschiedenis
U kunt alleen hele bedragen bieden
Logeer in het Van der Valk Hotel Amersfoort A1. Of u nu heerlijk wilt relaxen, fietsen, wandelen of winkelen: dit viersterrenhotel ligt op de perfecte locatie voor een aangenaam verblijf in het hart van Nederland. Slenter langs de Amersfoortse grachten of ontdek de mooie natuur van de Utrechtse Heuvelrug.
Arrangement
  

Een arrangement voor 2 personen:

  • 1 x een overnachting in een Comfortkamer
  • 1 x een ontbijtbuffet
  • Gratis draadloos internet
  • Gratis parkeren

Verplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten

hsmeenk
jul 22, 2017
8
Hotel van der Valk, Amersfoort is prima . Echt de klasse voor Van der Valk. Ontbijt was ook uitstekend.
jokio1ltJw
jul 21, 2017
8
Het hotel ligt helaas buiten het centrum maar dat is bij alle Van der Valk hotels zo. Keurig net hotel en vriendelijk personeel. Mooie ruime kamer met alle voorzieningen. Maar 1 nacht geboekt maar was zeker voor herhaling vatbaar.
Margrietvrolijk
jul 16, 2017
9
Geweldige kamer, heerlijke bedden, mooie douche, topontbijt. Ligt echt langs de snelweg dus niet even wandelen vanuit hotel, hooguit naar de Mac. Maar wij hebben dagje Amersfoort gedaan en volgende dag Utrechtse heuvelrug (piramide). Geweldig weekend!!
wissinkh
jul 10, 2017
7
Het hotel was verder goed, maar niet overal erg schoon.
jeanine salakay
jul 09, 2017
9
Naast de kamer die van gemakken was voorzien (heerlijk bed en gratis koffie,thee, drankjes en versnaperingen) en het heerlijke en gevarieerde ontbijt is het de grote gastvrijheid wat ons het gevoel gaf eregasten te zijn. Uitvalbasis om de mooie stad Amersfoort te bezoeken. Deze stad was een echte verrassing voor ons: prachtige binnenstad, veel kunst en heerlijke terrasjes. Wij hebben op zondag Amersfoort bezocht en het was heerlijk rustig. Veel galeries met wisselende exposities. We hebben te weinig gezien van deze prachtige stad omdat we zoveel aardige mensen hebben ontmoet met wie we aan de praat raakten. We komen zeker terug. Nog even een tip: het hotel heeft een pendeldienst: dus ook goed bereikbaar zonder eigen vervoer!
ladysunday_
jul 02, 2017
10
Super mooie schone kamer, heerlijke bedden en een heerlijke douche.. Het avond eten en ontbijt waren heelijk en het was absoluut niet duur...
Gerda Reuvers
jul 01, 2017
7
Goed ,schoon ,goede bedden Alleen het ontbijt was minder dan dat wij gewend zijn bij dezelfde keten en het ontbijt was vanaf 7.30 maar om 8.00 uur stond nog steeds niet alles uitgestald
felicitas
jun 26, 2017
9
Zoals de gewoonte is bij v.d. Valk is alles prima in orde. Vooral lekkere bedden en heerlijk ontbijt
akraaicsPB
jun 26, 2017
7
Vergeleken met alle voorgaande andere door ons bezochte Van der Valk Hotels vinden wij de voorzieningen in dit modern aangeklede hotel toch tegenvallen, Zo hadden wij op de kamer geen koelkastje tot onze beschikking, en was de prijs-kwaliteit verhouding van het in de bar/restaurant gebodene ook minder goed dan die in de eerdere door ons bezochte restaurants. Het ontbijtbuffet was minder gesorteerd en uitgebreid dan bv in de hotels Stein-Urmond en Houten. Bovendien was de comfortkamer die ons was toegewezen aanmerkelijk minder ruim dan dat wij gewend waren bij de andere eerder bezochte Van de Valk Hotels. Jammer!!!!
maarten771
jun 26, 2017
8
Het personeel erg vriendelijk, kamer netjes en schoon.

Beschikbaarheid 

Copyright © 2017 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacy policy