Nederland Gelderland Bronckhorst Herberg de Gouden Leeuw
  • Euro veiling
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Klik hier om te betalen
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 1
 Sluiten
Starten
 ::
Afgelopen
Exclusief € 9,00 veilingkosten
en  € 3,95 p.p.p.n.   verblijfskosten

Romantisch overnachten in een herberg

Herberg de Gouden Leeuw - Nederland - Bronckhorst
Biedgeschiedenis
U kunt alleen hele bedragen bieden
Het kleinste stadje van Nederland, genaamd Bronckhorst, telt slechts 150 inwoners en heeft een romantische en authentieke uitstraling. Hier treft u één van de oudste en mooiste stadsboerderijen van Nederland: Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw.
Arrangement
  

Een arrangement voor 2 personen:

  • 1 x een overnachting in een standaardkamer
  • Gratis kopje koffie tussen 15.00 uur en 17.00 uur op de dag van aankomst
  • Gratis fietsroute
  • Gratis draadloos internet
  • Gratis parkeren

Verplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten
  • € 3,95 p.p.p.n. toeristenbelasting en/of verblijfskosten te voldoen aan het hotel

sandraplat-kruze7
nov 14, 2017
9
Heel gezellig hotel, mooi dorpje en prima gastvrijheid.
elbe
nov 11, 2017
6
Leuk en gezellig dorp/stadje.Wij zaten in de dependance,leuke bedstee,niet goed voor de nachtrust als de binnenste slaper naar het toilet moet.Ontzettend vriendelijk personeel.Verschrikkelijk slechte stoelen In het voorgedeelte van het restaurant.Mooie ontbijt ruimte, maar 11 euro voor het ontbijt ???Wij waren hier via een veiling ,dus was te doen.Het restaurant is Nederlands/Frans , mag voor ons meer Nederlands zijn ,dit zijn echt muizen hapjes voor deze prijs ,ook de drank is hier op afgesteld,wel heel goed allemaal.Wel gezellig gehad.
wilfo
nov 02, 2017
7
Prim5hotel alleen afvoer van douche wassen verstopt
demeijer
okt 30, 2017
9
was geweldig
demeijer
okt 30, 2017
9
We hadden de Engelse Rozenkamer. Was geweldig, kamer een beetje klein, maar het bed giga groot. Douche alles compleet. Het ontbijt was zeer gevarieerd en het diner was geweldig. Zelfs de bitterballen rond 4 uur waren heerlijk, Wij hopen nog een keer terug te komen.
Toosje54
okt 27, 2017
9
Prima verblijf. Mooie omgeving. Sfeervol hotel. Alles goed verzorgd. Heerlijk gegeten en aardige mensen die het de gasten naar de zin willen maken. Voor herhaling vatbaar
sietske752
okt 26, 2017
9
Wat een leuk dorpje is Bronkhorst, mooie kamer in het hotel.. met een bedstede.. Goed eten.. Zeker een plekje om nog eens terug te komen.. Het was genieten...
Datem112
okt 06, 2017
9
5 oktober overnacht in de gouden leeuw te Bronckhorst en zoals meer bezoekers als zeer positief ervaren.Komen hier zeker terug.Je waant je terug in de tijd van vroeger met de luxe van nu.Heerlijk gegeten en goed ontbijt.
jf050hLPYB
sep 19, 2017
7
Gouden Leeuw Bronkhorst . Leuk gezellig hotel/herberg midden in het sfeervolle dorpje. Kamer 5 is op zich compleet. Zachte bedden en kussens. TV met matige ontvangst. Midden in de kamer staat een steun balk, pas op voor je hoofd. Parkeren is een drama er is plek voor ongeveer 12 auto's en dan hebben de meesten ook nog zo'n suffe fietsendrager achterop. En er staan een aantal nutteloze palen, bloembakken, reclame borden wat achteruit rijden belemmert. Beter is je auto buiten het dorp te laten staan en dan 300 meter te lopen over kinderkopjes.
tjonge
sep 16, 2017
8
Voor de tweede keer in dit mooie hotel. Deze keer in een dependance ,dat vonden we wel jammer. Vriendelijk personeel,we hebben genoten van het verblijf

Beschikbaarheid 

Copyright © 2017 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacy policy