Nederland Gelderland Bronckhorst Herberg de Gouden Leeuw
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Klik hier om te betalen
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 19
 Sluiten
Starten
 ::
Afgelopen
Exclusief € 9,00 veilingkosten
en  € 3,95 p.p.p.n.   verblijfskosten

Romantisch overnachten in een herberg

Herberg de Gouden Leeuw - Nederland - Bronckhorst
Biedgeschiedenis
U kunt alleen hele bedragen bieden
Het kleinste stadje van Nederland, genaamd Bronckhorst, telt slechts 150 inwoners en heeft een romantische en authentieke uitstraling. Hier treft u één van de oudste en mooiste stadsboerderijen van Nederland: Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw.
Arrangement
  

Een arrangement voor 2 personen:

  • 1 x een overnachting in een standaardkamer
  • Gratis kopje koffie tussen 15.00 uur en 17.00 uur op de dag van aankomst
  • Gratis fietsroute
  • Gratis draadloos internet
  • Gratis parkeren

Verplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten
  • € 3,95 p.p.p.n. toeristenbelasting en/of verblijfskosten te voldoen aan het hotel

Datem112
okt 06, 2017
9
5 oktober overnacht in de gouden leeuw te Bronckhorst en zoals meer bezoekers als zeer positief ervaren.Komen hier zeker terug.Je waant je terug in de tijd van vroeger met de luxe van nu.Heerlijk gegeten en goed ontbijt.
jf050hLPYB
sep 19, 2017
7
Gouden Leeuw Bronkhorst . Leuk gezellig hotel/herberg midden in het sfeervolle dorpje. Kamer 5 is op zich compleet. Zachte bedden en kussens. TV met matige ontvangst. Midden in de kamer staat een steun balk, pas op voor je hoofd. Parkeren is een drama er is plek voor ongeveer 12 auto's en dan hebben de meesten ook nog zo'n suffe fietsendrager achterop. En er staan een aantal nutteloze palen, bloembakken, reclame borden wat achteruit rijden belemmert. Beter is je auto buiten het dorp te laten staan en dan 300 meter te lopen over kinderkopjes.
tjonge
sep 16, 2017
8
Voor de tweede keer in dit mooie hotel. Deze keer in een dependance ,dat vonden we wel jammer. Vriendelijk personeel,we hebben genoten van het verblijf
pedie
aug 25, 2017
8
Prima locatie, wel gehorige kamers. Voor 't eerst een kloppende rekening! Zaten in het bijgebouw konden 's avonds nog lekker op het terras zitten.
pedie
aug 24, 2017
8
Zijn hier vaker geweest. Het bijgebouw is heerlijk rustig (wel gehorig). Lekker zitje op het terras. Jammer dat de beide zeepdispensers leeg waren (dag na elkaar). Nadat we een briefje hadden neergelegd werden ze keurig aangevuld. Een koelkastje zou het geheel compleet maken.
sirach
aug 23, 2017
7
Na een aanvankelijke overboeking waar door we naar een ander hotel werden verwezen waar ik geen zin in had en na mijn opmerking dat ik geen paar honderd kilometer terug wilde rijden werd alles toch in de minne geregeld, met als resultaat een heerlijk frisse en rustige kamer met bad, vriendelijke bediening en s,avonds een heerlijk diner, en s,ochtends een lekker ontbijt, zeker voor een volgende keer nogmaals te herhalen.
elianne1969
aug 17, 2017
8
beide hotels waren heel goed. Hotel astenstuebchen in sauerland schoof ons echter een rekening onder de neus die wij niet snappen. Ineens moesten we administratie kosten betalen? waarvoor? en niet gespecificeerd op de rekening. Er staat' kurtax en administratiekosten onder 1 noemer a 14 euro. Dat vonden we raar. Ook bij de herberg de gouden leeuw in Bronckhorst (overigens prachtige ruime en moderne kamers) kregen we s ochtends een rekening van bijna 8 euro voor toeristenbelasting. Vinden we aan de forse kant voor 1 nacht. We vragen ons af waar deze hoge bedragen op gebaseerd zijn.. Hierover gaan we contact opnemen met beide hotels.
richard655
aug 11, 2017
10
Alles was en is helemaal TOP. Bijna goed dinee en goed ontbijt geserveerd. De entourage zeer goed verzorgd met veel aandacht aan kleurscharkeringen. Slaapgelegenheid van kamer 31 helemaal compleet goed. Allemaal lof voor het hotel inclusief bediening en vriendelijkheid van personeel. Onze plaatselijke beoordeling kreeg van ons een tien met een griffel. Groeten Familie R.Wierbos.
gast456
aug 03, 2017
7
Het personeel zou wat vriendelijker kunnen zijn. Diverse keren hier gehad dat het maar goed is dat de rekening bekeken wordt. Gratis koffie bij aankomst, gisteren nog extra benadrukt, maar toch gerekend. Zoiets komt teveel voor!!! Het ontbijt is karig voor de prijs die er voor neergelegd moet worden. Waarom geen fruit? Aanrader: leg wat stukjes komkommer en tomaat neer. Ooit was hier ook zalm...
gast456
aug 03, 2017
7
Het personeel zou wat vriendelijker kunnen zijn. Diverse keren hier gehad dat het maar goed is dat de rekening bekeken wordt. Gratis koffie bij aankomst, gisteren nog extra benadrukt, maar toch gerekend. Zoiets komt teveel voor!!! Het ontbijt is karig voor de prijs die er voor neergelegd moet worden. Waarom geen fruit? Aanrader: leg wat stukjes komkommer en tomaat neer. Ooit was hier ook zalm...

Beschikbaarheid 

Copyright © 2017 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacy policy