Nederland Gelderland Bronckhorst Herberg de Gouden Leeuw
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 19
 Sluiten
Starten
 ::
Afgelopen
Exclusief € 9,00 veilingkosten
en  € 3,95 p.p.p.n.   verblijfskosten

Romantisch overnachten in een herberg

Herberg de Gouden Leeuw - Nederland - Bronckhorst
Biedgeschiedenis
U kunt alleen hele bedragen bieden
Het kleinste stadje van Nederland, genaamd Bronckhorst, telt slechts 150 inwoners en heeft een romantische en authentieke uitstraling. Hier treft u één van de oudste en mooiste stadsboerderijen van Nederland: Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw.
Arrangement
  

Een arrangement voor 2 personen:

  • 1 x een overnachting in een standaardkamer
  • Gratis kopje koffie tussen 15.00 uur en 17.00 uur op de dag van aankomst
  • Gratis fietsroute
  • Gratis draadloos internet
  • Gratis parkeren

Verplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten
  • € 3,95 p.p.p.n. toeristenbelasting en/of verblijfskosten te voldoen aan het hotel

Gemiddelde score: 7,4 (307 reviews)

suedale
14 januari 2018
8
Super aantrekkelijk hotel, mooie combi gemaakt van oud en nieuw, heel vriendelijk personeel,fijne kamer (maar beetje klein was Oliver Twist wel), smakelijk gegeten en het staat in een prachtig pittoresk dorpje. Een aanrader !
a.frisA4X9
06 januari 2018
8
De gouden leeuw Bronkhorst Prima naar onze zin gehad
fam.tool
29 december 2017
3
Schakelaar licht kapot kon niet gemaakt worden Prullenbak badkamer als je klep open deed, viel hele prullenbak uit mekaar Tot overmaat van ramp toilet verstopt, kon niet opgelost worden Andere kamer kon niet, volgeboekt Dus spullen ingepakt en om 21:30 maar weggegaan 2 uur rijden naar huis. Waar ik wel toilet kan door trekken zonder dat de wc overstroomd Dus van de 2 nachten maar 1 gebleven. Wat een aanfluiting
leonie.bert.9
27 december 2017
1
Helaas hebben we dit hotel niet kunnen bezoeken. We hadden dit hotel speciaal geboekt omdat er een paar leuke galeries zijn in het dorp. Een week voor de afgesproken datum, raakte ik met een ontstoken blindedarm in het ziekenhuis, met als gevolg een operatie. Na het hotel gebeld te hebben konden we de afspraak verzetten naar 4 en 5 december, geboekt inclusief ontbijt (bijbetaald) Echter na de operatie waren er complicaties, een buikvliesontsteking en daarna nog weer een extra operatie vanwege verklevingen. Helaas had het hotel hier geen boodschap aan. Ze wilden de datum niet nogmaals verzetten. Jammer, voor ons een reden om nooit weer dit hotel te boeken, voor die ruim 100 euro weggegooid geld hadden wel leukere dingen mee kunnen doen. Dan hotel OUD LONDEN in Zeist, die begrepen de situatie en belden zelfs om me beterschap te wensen en een nieuwe latere datum af te spreken. DAT NOEMEN WIJ PAS SERVICE
pa3gws
24 december 2017
9
Herberg de Gouden Leeuw in Bronkhorst is een knus en gezellig hotel. Je gaat in de tijd terug in deze rustieke oude boerderij. Mooie met een thema ingerichte kamers, prima bedden en modern en schoon sanitair. De keuken is uitstekend en we hebben er dus ook heerlijk gegeten. En zeker niet vergeten zeer vriendelijk personeel.


Beschikbaarheid


 

Copyright © 2018 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacy policy