Nederland Gelderland Bronckhorst Herberg de Gouden Leeuw
  • Euro veiling
  • Favoriet
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Klik hier om te betalen
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 1
Deze veiling is nog niet gestart...
Exclusief € 9,00 veilingkosten
en  € 3,95 p.p.p.n.   verblijfskosten

Het kleinste stadje van Nederland, genaamd Bronckhorst, telt slechts 150 inwoners en heeft een romantische en authentieke uitstraling. Hier treft u één van de oudste en mooiste stadsboerderijen van Nederland: Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw.
Arrangement
  

Een arrangement voor 2 personen:

  • 1 x een overnachting in een standaardkamer
  • Gratis kopje koffie tussen 15.00 uur en 17.00 uur op de dag van aankomst
  • Gratis fietsroute
  • Gratis draadloos internet
  • Gratis parkeren

Verplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten
  • € 3,95 p.p.p.n. toeristenbelasting en/of verblijfskosten te voldoen aan het hotel

57jelleke48
apr 03, 2017
7
We waren een uurtje te vroeg met inchecken. Zijn lekker gaan zitten om iets te nuttigen. Zodra onze kamer vrij was werden we erop geattendeerd en werden we naar onze kamer gebracht. Kregen een kamer in een dependance. Kamer was schoon. Wel waren er een paar zaken kapot. Wat gebarsten ruiten en een licht spotje. Het bedienend personeel hoorde niet goed waar je om vroeg. Of begreep de bestelling niet. Deden wel hun uiterste best.
bnette0HBE
mrt 28, 2017
6
Een gezellig hotel op een bijzonder sfeervolle plek! ’s Morgens is er een smakelijk ontbijt, overdag een goede menukaart en ‘s winters knispert het vuur in de open haard. Bijna een perfecte plek. min => Het is echter belangrijk om bij vertrek de rekening te controleren. Dit is ook bij twee andere klantreacties te lezen. Wie een arrangement heeft incl. ontbijt en gratis koffie tussen 15-17 uur, moet de rekening goed controleren. Ik ben er in de afgelopen tijd vijf keer geweest en elke keer was de rekening verkeerd. Vier keer werd ten onrechte het ontbijt berekend en vijf keer de koffie. (Steeds bij dezelfde persoon, die ik daar de eerste keer onmiddellijk op had gewezen). De rekeningen werden dan wel gecorrigeerd. Fouten zijn er om van te leren. Ook systeemfouten bij de boeking. Ik wil er als klant op kunnen vertrouwen dat alles correct verloopt. Dat zou fijn zija.
dorrestijn ljj
mrt 25, 2017
9
Sfeervol hotel met vernieuwde kamer en badkamer en een uitstekend ontbijt.Bereikbaarheid van Bronckhorst via het veer bij Brummen (slecht bewijzerd) vergt enig geduld, maar een route via Doesburg of Zutphen is zeker aan te bevelen. Goede keuken en voorkomend personeel.
jvdmeulen
feb 08, 2017
6
Een leuk verblijf in een pittoresk stadje. Jammer dat men aan het verbouwen was. Om 07.30 uur gewekt door harde muziek, geboor en getimmer. Toen bij uitchecken de medewerker vroeg of alles naar wens was geweest, hem hierop gewezen. Tevens aangegeven dat het misschien goed is om dit op de website te zetten zodat je dit van tevoren weet. Zijn reactie hierop was alles behalve aardig. Erg jammer, want de suggestie was goed bedoeld.
hmvandj3od
jan 16, 2017
9
Fijn hotel, prima ontbijt, mooie klassieke kamer. Vooral het diner was uitstekend, een aanrader
Foxi 47
aug 22, 2016
5
Uw verblijf maken wij tot groot plezier staat er op hun hotel site. Voor ons dus niet de lol was er bij aankomst al af. Er was geen plek voor ons fout van hotelkamerveiling. Maaar!! Ze kwamen gelijk met een alternatief Dit probleem hadden we ook verder bij de beoordelingen al gelezen 10 KM verderop in hummelo .Daar gingen we niet mee akkoord 2 Maart geboekt en 16 Augustus geweest dan weet je wel dat er plek is. Na lang wachten kregen we toch een kamer. Dat Kwam een lief meisje vertellen Diegene die er over ging hebben wij nooit meer gesproken Dat vonden wij nog het ergste .
angeliumTe
jun 08, 2016
7
prima hotel
angeliumTe
jun 08, 2016
7
Fijne plek om een nacht te zijn. Eten in hotel prima. Wel jammer dat je geen bad krijgt als je het wel hebt aangegeven.
margrietha54
mei 01, 2016
5
Geen gordijnen voor de schuine dakramen, één raam zat recht boven het bed. Veel last van de lichtinval. De bedden waren veel en veel te zacht je zakte er helemaal in weg, het was bijna onmogelijk op het bed "normaal" te zitten. De internetverbinding was zonder meer waardeloos. Geen verbinding of zo traag dat je voortdurend een time-out kreeg. Inloggen moest met je e-mailadres, bij thuiskomst onmiddellijk allerlei aanbiedingen van het hotel waar we niet op zaten te wachten. De link om af te melden werkt niet, dus voorlopig zitten we met ongevraagde rommel in de mailbox. Wij komen hier nooit meer.
pedie
mrt 10, 2016
8
Hier al vaker geweest. Iedere keer een andere kamer. Kamer nu klein, maar pas gerenoveerd. Weinig ruimte om een koffer neer te zetten. Weer lekker gegeten. Ontbijt blijft standaard op de rekening gezet worden. Leuke omgeving, vriendelijk personeel. Komen hier zeker nog eens terug

Beschikbaarheid