• Euro veiling
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Klik hier om te betalen
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 1
Deze veiling is nog niet gestart...
Exclusief € 9,00 veilingkosten
en  € 1,60 p.p.p.n.   verblijfskosten

Geniet van Brabantse gastvrijheid bij Hotel Brasserie Oud Maren. Dit sfeervolle hotel is gevestigd in een karakteristiek pand in het Brabantse dorpje Maren. Het hotel is een uitstekend startpunt voor prachtige fiets- en wandeltochten door de waterrijke omgeving. Of wat dacht u van een uitstapje naar het nabijgelegen Den Bosch?


Arrangement
  

Een arrangement voor 2 personen:

  • 1 x een overnachting in een standaardkamer
  • Gratis draadloos internet
  • Gratis parkeren

Verplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten
  • € 1,60 p.p.p.n. toeristenbelasting en/of verblijfskosten te voldoen aan het hotel

tiemenLRli
aug 23, 2017
8
Prima hotel. Brabantse Gastvrijheid. Prima kamers beetje gehorig. Goede bedden. De eigenaar is hard aan het vernieuwen. Buiten mag wel een hek geplaats worden want het omlopen naar de receptie is een beetje gevaarlijk. Hele mooie fietstochten gemaakt vanuit het hotel. Prachtige omgeving. Smaakt naar meer.
vanderniet14
aug 22, 2017
8
Gezellig klein hotel, schoon, goed ontbijt.
Hermoos
aug 21, 2017
9
Prima ontvangst. Nette/ nieuwe kamers. Eten prijs/kwaliteit, goed. Omgeving, prachtig.
bepoga20
aug 21, 2017
4
Geen 3 sterren waard
johnsmits
aug 21, 2017
9
Prima naar ons zin gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
Olgaanna
aug 19, 2017
8
Wij hebben 3 nachten doorgebracht en het was goed. Schone kamer en een goed bed. Jammer dat je met je koffer 3 hoge traptrede op moet en dan langs een smal randje naar de ingang van het hotel moet. Ze waren de buitenkant aan het opknappen .En als dat allemaal klaar is zal het er aan de buitenkant super uit zien. Omdat onze kamer al schoon was konden wij er gelijk in.( waren erom 13.00 uur.) dus dat was fijn. Normaal kun je pas om 15.00 uur daar terecht. Verder goed ontbijt en vriendelijk personeel. Zou fijn zijn als ze aan de buitenkant een schuine kant zouden maken waar je zo met de koffers naar boven kunt gaan. Verder kun je de fietsen overdekt weg zetten. En heerlijk fietsen in een prachtige omgeving M.vr. Gr .fam Rikken.
wilmagJxUR
aug 18, 2017
8
Prima hotel. Schone kamer.
terry53
aug 14, 2017
9
Een dorp met een herberg. Hier kan je de (elektrische) fiets kwijt, kun je slapen (goed bed) en eten. Eenvoud en schoon. Rust en natuur. Voor veel mooie fietstochten en leuke stadjes in de omgeving. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs.
puntjepuntje
aug 13, 2017
7
Kamer en badkamer eenvoudig maar netjes. Kamer wel erg gehorig en veel muggen. Geen behoefte dit hotel nog een keer te boeken.
rvdbanCEOl
aug 10, 2017
9
Hotel-Brasserie Oud-Maren,Maren-Kessel op 8/8/2017 Goede ontvangst met duidelijke uitleg over hoe en wat.Diner kon à la carte of 2-gangen(goedkoper). Na de drankjesopname `al la carte besteld. Voor de zekerheid kwam de eigenaar nog eens vragen of we die 2 keuze mogelijkheden hadden begrepen! HEEL correct;dat voorkomt discussies achteraf.Keurige kamer met badkamer en koffie/thee-faciliteit.Voor herhaling vatbaar!

Beschikbaarheid 

Copyright © 2017 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacy policy