België Luik Stavelot Hotel La Maison
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Klik hier om te betalen
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
Uw winnende bod

Exclusief € 9,00 veilingkosten
en  € 3,00 p.p.p.n.   verblijfskosten

Geniet van een verblijf in de Belgische Ardennen en overnacht in Hotel La Maison. Dit charmante hotel is gevestigd in een 18e-eeuws herenhuis aan het sfeervolle marktplein van Stavelot. Een uitstekende uitvalsbasis voor leuke activiteiten in de schitterende natuur, zoals een bezoek aan de nabijgelegen watervallen van Coo.

Arrangement
  

Een 3-daags arrangement voor 2 personen:

  • 2 x een overnachting in een standaardkamer
  • Toeristische informatie
  • Gratis parkeren

Verplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten
  • € 3,00 p.p.p.n. toeristenbelasting en/of verblijfskosten te voldoen aan het hotel

lusje
jan 13, 2017
8
Hotel is mooi gelegen op plein vlakbij de abdij, de kamer was groot genoeg, badkamer goed met bad en toilet. Het ontbijt was heerlijk in een prachtige kamer, de eigenaren zijn aardig de mevrouw is heel spontaan en meneer is wat rustiger. De omgeving met veel mooie plaatsjes met watervallen tot langlaufgebied. We hebben ontzettend genoten en komen in maart weer terug.
MvW
jan 06, 2017
8
Overall zijn we zeer positief. De aandachtpunten zitten in de details. Mooie ruime kamer, uitkijkend op plein. Erg goed diner, patron kan goed koken, en ook lekker ontbijt. Lekkere bedden. Anderen schrijven over de matige gastvrijheid. Die herkennen we. Een voorbeeld is dat de keuken sluit om 9 uur en een paar minuten voor 9 ruimt de gastvrouw af. En komt niet meer terug.... even aangeven of eerder afruimen en aangeven dat als je nog een toetje wilt je snel moet zijn zou handig zijn. En een erg lauwe douche om kwart over 9 heeft ons de 2e dag doen besluiten de wekker eerder te zetten... Maar al met al zeker een plek om naar toe terug te keren.
I love it
jan 05, 2017
8
Een smûk hotel met een krakende trap en ruime kamer met nostalgische houten vloeren. Het hotel ligt midden in het centrum van Stavelot, op loopafstand van de Abdij. Verwacht hier geen 'van der Valk standaard' maar alles was aanwezig en voldeed aan onze verwachtingen. We hebben hier erg genoten zouden nog wel eens terug willen komen. De uitbater komt wat nors en onvriendelijk over, dit is de enige wanklank in mijn beoordeling.
flandrio
dec 26, 2016
9
Heel mooie kamer (12), alles aanwezig Lekker en verzorgd avondmaal
aimray
sep 04, 2016
8
vriendelijk
ghwg
aug 01, 2016
7
Rustieke knusse omgeving. Verwacht geen modern gemak, maar gezelligheid en een lekkere keuken. Voor de 2e keer geweest en nog steeds voor hethaling vatbaar.
corry7
jun 30, 2016
8
Goede kamer, goed ontbijt. De gastheer kan wat vriendelijker zijn. De gastvrouw verstaat haar vak goed. De gastheer is een giede kok. Hotel mist gezelligheid.
pascalXdxY
nov 07, 2015
10
al even geleden maar denken er toch regelmatig aan terug. zeer vriendelijke ontvangst en lekker gegeten. prachtig huis.
smets4754
okt 31, 2015
4
+ goed ontbijt 24,95 euro .p.p. gratis aperitief bij diner. gratis parking op openbaar plein. -kamer alles klein, ruimte , TV ,badkamer ,zicht 0.taks 12 euro voor 2 nachten voor 2 pers. en lach eens , dat is zeer belangrijk.
eekhofr
okt 22, 2015
6
Klassiek Rennaissance gebouw. Goed ontbijt en gezellige mensen. Heerlijke kok. Gaan terug. Je kunt er fijn wandelen !

Beschikbaarheid