België Luik Stavelot Hotel La Maison
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Klik hier om te betalen
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 5
 Sluiten
Starten
 ::
Afgelopen
Exclusief € 9,00 veilingkosten
en  € 3,00 p.p.p.n.   verblijfskosten

In 3 dagen de Belgische Ardennen Ontdekken

Hotel La Maison - België - Stavelot
Biedgeschiedenis
U kunt alleen hele bedragen bieden
Geniet van een verblijf in de Belgische Ardennen en overnacht in Hotel La Maison. Dit charmante hotel is gevestigd in een 18e-eeuws herenhuis aan het sfeervolle marktplein van Stavelot. Een uitstekende uitvalsbasis voor leuke activiteiten in de schitterende natuur, zoals een bezoek aan de nabijgelegen watervallen van Coo.

Arrangement
  

Een 3-daags arrangement voor 2 personen:

  • 2 x een overnachting in een standaardkamer
  • Toeristische informatie
  • Gratis parkeren

Verplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten
  • € 3,00 p.p.p.n. toeristenbelasting en/of verblijfskosten te voldoen aan het hotel

ludo_g8V62
jun 25, 2017
5
Wij hadden in de recensies geleden dat de accomodatie oud en charmant is, wij beamen dit, maar de uitbaters moeten opletten, want voor je het weet is oud en charmant, oud en versleten. Nu zit het op het randje. Het ontbijt is heel basic. De eerste dag waren wij er het eerste uur. Dan was alles aanwezig. De tweede dag waren wij er in het tweede uur (ontbijt is mogelijk van 8 tot 10). Toen was er geen spek meer, geen worstjes, geen broodjes, hetzelfde eenzame koekje lag daar nog, net als de dag ervoor. Dus basic, mag zeker niet verminderen, integendeel, het mag iets meer zijn. Ook het diner was aan de magere kant en vooral héééééél zout. De kamer zelf was proper, en het bed is hééél goed. Ook de badkamer is OK. Maar de algemene indruk is toch van vuil en stoffig (gangen en traphall). De vrouw was vriendelijk een spraakzaam. De man kwam ons nogal nors over. Het leek wel alsof hij zelf aan vakantie toe was.
jwb12352
jun 24, 2017
8
Zeer tevreden over Hotelkamer veiling, reeds van menige veiling genoten.
pcprovb94p
jun 21, 2017
5
Aankomst bij La Masion mah... stroeve hotel eigenaar, kamer heel ouderwets de tv was een oude grundig, grote van een postzegel, alles scheef, maar als je van oud houd kan het leuk zijn, wij vonden het dorp leeg en er zijn overal opgebroken wegen en veel werkzaamheden aan huizen. Meeneem ontbijt was heerlijk.
jo194
jun 16, 2017
4
eten goed, tuinterras tussen 4 muren uitzicht op waslijn met was trampoline met springende kinderen (niet rustig even wat drinken) en dan elke keer bij een bestelling bedieningsgeld betalen achteraf op de rekening te zien daarvoor niet bekent. kamer oud maar schoon vloer loopt af net of je een heuvel op loopt. moesten de tweede dag een uur op ons eten wachten , wij raden dit hotel niemand aan, gezelligheid was ver te zoeken..
tinitini83
jun 16, 2017
7
Zeer gastvrij, eigenaren zeer vriendelijk en erg lekker eten. Helaas was er 1 minpunt, de matrassen. Deze waren geheel doorgelegen en gaven nergens enige steun. Het cijfer is dus letterlijk daarom maar een 7.
volksdansje
jun 11, 2017
7
Een eenvoudige maar leuk hotel, schitterende omgeving.
joseenlei
jun 10, 2017
4
Ontvangst was beneden de maat, onvriendelijk. Geboekt via hotelkamerveiling. Kamer was slecht en klein. Slechtste kamer van het hotel? Verhouding hotelkamers website en werkelijkheid ligt heel ver uit elkaar. Gat in de houten vloer, loshangende gordijnen die moeilijk open en dicht waren te krijgen. Als de gordijnen dicht zijn, gaat de badkamerdeur niet dicht. Behang op diverse plaatsen los, Uitzicht op plat dak van de keuken, s'morgens lucht van gebakken eieren in de badkamer. Badkamer gedateerd. Kwaliteit bed/matras slecht. Ontbijt was redelijk. Algemeen: teleurstellend, en zullen hier nooit meer naar toe gaan.
mcent
jun 09, 2017
7
Leuk authentiek hotel waar ze de stijl van het pand goed hebben weten te bewaren. Het eten wat we hadden bijgeboekt voor de eerste avond was goed. Dat het hotel authentiek is betekend ook gehorig. Wij hadden een kamer op de bovenste verdieping en konden de buren onder de douche / bad echt letterlijk verstaan. De wifi komt jammer genoeg niet tot de bovenste verdieping wat jammer is want alle gasten op die etage hadden er last van, dit is heel eenvoudig op te lossen met een simpele wifi versterker.
gabiro9dWk
jun 04, 2017
8
Super hotel La Maison, veel leuker dan dat foto's op hun site. Heerlijk ontbijtbuffet met gerookte zalm en zelfs een glaasje sekt. Enig minpuntje zijn de bedden, zijn aan vervanging toe(matras) Stavelot is een erg gezellig plaatsje met leuke terrasjes en voordelige restaurantjes. Uit eten met 2 personen voor 50 Euro.
eelcoblom
mei 30, 2017
6
Hotel was mooi klassiek, wel wat vervallen. Oude handdoeken en dergelijke. Prima locatie. De eigenaar was wel enorm chagrijnig, kon werkelijk geen lachje af. Eten in de tuin was prima, wel raar de hun privé tuin aan het terras grenst, waar hun kinderen op de trampoline druk in de weer waren. Onze kinderen mochten er niet op want het was privé bezit. Eten was meer dan redelijk, wel raar, de sla bij het hoofdgerecht was op, dus kregen we welgeteld 5 peultjes en 2 doorgebakken stukjes courgette als vervanging.

Beschikbaarheid 

Copyright © 2017 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacy policy