België Luik Stavelot Hotel La Maison
  • Euro veiling
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Klik hier om te betalen
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 1
 Sluiten
Starten
 ::
Afgelopen
Exclusief € 9,00 veilingkosten
en  € 3,00 p.p.p.n.   verblijfskosten

In 3 dagen de Belgische Ardennen Ontdekken

Hotel La Maison - België - Stavelot
Biedgeschiedenis
U kunt alleen hele bedragen bieden
Geniet van een verblijf in de Belgische Ardennen en overnacht in Hotel La Maison. Dit charmante hotel is gevestigd in een 18e-eeuws herenhuis aan het sfeervolle marktplein van Stavelot. Een uitstekende uitvalsbasis voor leuke activiteiten in de schitterende natuur, zoals een bezoek aan de nabijgelegen watervallen van Coo.

Arrangement
  

Een 3-daags arrangement voor 2 personen:

  • 2 x een overnachting in een standaardkamer
  • Toeristische informatie
  • Gratis parkeren

Verplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten
  • € 3,00 p.p.p.n. toeristenbelasting en/of verblijfskosten te voldoen aan het hotel

aheijnnjYy
apr 26, 2017
10
Prima hotel, vriendelijke eigenaar en een prima ontbijt. Kamers waren ook dik in orde, dacht aan de hand van andere beoordelingen dat deze klein zouden zijn, maar ze waren heerlijk ruim, al zaten we op de bovenste verdieping. Het hotel is een mooi oud gebouw, dat zeker zijn charmes heeft. Wij zaten er voor kerst, dus alles mooi versierd, erg gezellig. Had niets te klagen over het verblijf!
laurensdew
apr 25, 2017
8
Zijn hier al vaker geweest, fijn hotel voor een verblijf in de Ardennen. Prachtig te wandelen in de regio. Vriendelijke gastvrouw, kamers zijn netjes schoon. Ontbijt is fors aan de prijs, maar doen we er toch graag bij. Hotel is gehorig, verouderd en hier en daar mag er best wat gerenoveerd/vervangen gaan worden, maar het is wel zeer sfeervol en voldoet prima: Zeker voor de prijs die je er op de veiling voor betaald. Zou het de "gewone" prijzen echter niet waard vinden.
liesje1960
apr 18, 2017
5
Het hotel had zeer slechte bedden, was erg gehorig. Geen aanbeveling.
miavanpF1G
apr 17, 2017
9
Oud hotel in het centrum van stavelot , gedeeltelijk gerenoveerd , heerlijk om te verblijven in een hotel waar ooit de grote classe moet verbleven hebben, restaurant aangenaam om in de retro stijl eten en een lekkere maaltijd kok mag er zijn, kamers zijn oud en aangenaam, met aangepaste meubelen en houten planchetten vloer en groot, kleine badkamer maar toch ok, renovatie is nog bezig maar komt wel allemaal in orde. Die zien ons nog terug en tevens vriendelijk personeel. Mia
IngeVN
apr 16, 2017
5
Alles heel oud Sommige dinge dringend aan vernieuwing toe ... Ontbijt te duur voor wat het was ...
vervoortbroeren.ine038
apr 13, 2017
6
Vandaag terug gekomen van ons 3-daags verblijf in Stavelot. Het ontbijt en diner was prima. Een beetje jammer vonden we dat de bar gisterenavond om 21.30 uur al dicht was terwijl in de voorwaarden stond dat men tot 22.00 uur open zouden zijn en in het schrijven op de kamer stond zelfs tot 00.00 uur. Ook had ik de indruk dat men niet echt blij is met mensen die via hotelkamerveiling.nl komen. De gastvrouw was wel vriendelijk, maar de gastheer negeerde je vaak volkomen en als je hem aansprak kreeg je wel een antwoord maar ik voelde me niet echt welkom. Jammer!
Bozzertje
apr 08, 2017
9
We hadden een eenvoudige kamer maar alles was verder in orde. Schoon en goed verzorgd. Karakteristiek pand uit de 18 de eeuw. Goed ontbijt heerlijk diner.
avon_tuur
apr 08, 2017
8
Heel authentiek hotel, oud, nostalgisch, zeer smaakvol. Lekker eten en super ontbijt, van alles voorzien. Plaatsje zelf, klein, slechte bestrating.
marcel ES
apr 02, 2017
6
Gedateerd hotel in een omgeving waar niet veel te doen is. Televisie op de kamer net zo groot als een broodrooster. Beetje behelpen allemaal. Ontbijt is gelukkig gewoon goed. Er wordt een heerlijk eitje naar wens gemaakt.
henkvander.roest
apr 02, 2017
5
Stavelot Ardennen Hotel La Maison Place St. Remacle 18-19 Hotel gelegen aan Parkeer plein wat erg rumoerig is, het is een oud hotel kan wel enige renovatie gebruiken ook binnen het hotel erg gehorig. in de restaurantzaal eentonige muziek ( persoonlijke mening ) en voor de ambiance vrij duur

Beschikbaarheid