Nederland Friesland Oudega Hotel Restaurant Ie-Sicht
  • Euro veiling
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Klik hier om te betalen
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 1
Deze veiling is nog niet gestart...
Exclusief € 9,00 veilingkosten

Op een unieke locatie direct aan het water van de Drachtster Ee en grenzend aan prachtige Friese natuurgebieden, vindt u Hotel Restaurant Ie-Sicht. Dit gezellige hotel in het pittoreske dorpje Oudega biedt talloze mogelijkheden voor rustzoekers, natuurliefhebbers en watersporters. 

Arrangement
  

Een arrangement voor 2 personen: 

  • 1 x een overnachting in een standaard kamer
  • 1 x een ontbijtbuffet
  • Toeristische informatie
  • Gratis draadloos internet
  • Gratis parkeren

Verplichte kosten
  
  • € 9,00 veilingkosten

VanLunteren
apr 27, 2017
7
Prachtige omgeving. Netjes hotel. Goed ontvangst. Keurige kamer. Prima ontbijt. Prachtig uitzicht.
VanLunteren
apr 27, 2017
7
Prachtige omgeving. Netjes hotel. Goed ontvangst. Keurige kamer. Prima ontbijt. Prachtig uitzicht.
VanLunteren
apr 25, 2017
8
Prachtige omgeving. Netjes hotel. Goed ontvangst. Keurige kamer. Prima ontbijt. Prachtig uitzicht.
123harry
apr 20, 2017
8
We hebben het prima naar ons zin gehad. Het is niet heel luxe maar gewoon netjes. De bedden waren goed. De kamer lag aan de achterkant dus geen uitzicht op het meer. Het ontbijt was goed. Op het terras je ontbijt of een kop koffie en heerlijk genieten van de vele bootjes enz. op het meer. Komen graag nog een keer terug. De ligging is fantastisch aan het meer. Als je wilt fietsen in de omgeving dan moet je wel opletten of de pondjes nog varen vanaf 2e week september.(anders word het ver omfietsen haha)
arie1952
apr 19, 2017
8
Voor de vijfde keer meerdere nachten doorgebracht op deze prachtige plek aan de Ee. Heerlijk , uitgebreid en vers ontbijt, smaakvol diner en vakkundige, vriendelijke bediening en eigenaren. Wat wil een mens nog meer ? (Voor de zesde keer gaan !)
zijl01
apr 13, 2017
8
Een prima hotel. Ruim kamer met goede bedden. Ontbijt ruim voldoende het diner goed en smaakvol
vtheunis
apr 13, 2017
7
Hotel mooi gelegen aan het water, lekker diner, goed ontbijt,sommige dingen wel wat laat bijgevuld. Degelijke kamer en badkamer, fijn hoofdkussen maar matras lijkt mij aan vervanging toe, zeker als rugpatiënt...
marijkealm76
apr 06, 2017
8
Ie Sicht in Oudega. Fijn hotel aan het water. Personeel zeer vriendelijk. Ontbijt prima. wij hadden een upgrade naar een kamer met terras. Heerlijk om even buiten in het zonnetje te kunnen zitten, zonder een verplichting van een consumptie. Kamer en badkamer zeer schoon. 3 fijne dagen gehad. Voor herhaling vatbaar.
tinekedenekamp
apr 03, 2017
9
Iesicht is een prachtig gelegen hotel met vriendelijke bediening en lekker eten. Wij namen de upgrade naar de mooie kamers met uitzicht op het water en die kamer was prima. Fijne bedden, ruim, lekkere douche en ook schoon. Wij komen weer terug!
dekup50
apr 03, 2017
8
Afgelopen weekend in hotel Ie-Sicht in Friesland geweest. Dat was een aangenaam verblijf. Goede, nette kamers, prima ontbijt en ook heerlijk gedineerd. Verzorging was goed en het personeel vriendelijk. Voor herhaling vatbaar!

Beschikbaarheid