Nederland Noord-Holland Santpoort Landgoed Duin en Kruidberg
 • Inclusief ontbijt
 • Last minute
Veiling Gesloten
Nieuwe veiling starten...
Gefeliciteerd
U heeft de veiling gewonnen
Geplaatste bod: €
Jammer
Een andere gebruiker heeft gewonnen
Winnaar:
Veiling Gesloten
Winnaar:
€ 79
 Sluiten
Starten
 ::
Afgelopen
Exclusief € 9,00 veilingkosten
en  € 1,95 p.p.p.n.   verblijfskosten

Luxe op een landgoed nabij de Noordzeekust

Landgoed Duin en Kruidberg - Nederland - Santpoort
Biedgeschiedenis
U kunt alleen hele bedragen bieden
Schitterend gelegen op een landgoed in Nationaal Park Zuid-Kennemerland vindt u Landgoed Duin & Kruidberg. In dit viersterrenhotel dat gevestigd is in een karakteristiek landhuis zal het u aan niets ontbreken! Ga dineren in het met Michelin-ster bekroonde restaurant, maak een heerlijke strandwandeling of bezoek het nabijgelegen Haarlem.
Arrangement
  

Een arrangement voor 2 personen

 • 1 x een overnachting in een Patio kamer
 • 1 x een heerlijk ontbijtbuffet
 • Vrij gebruik van sauna
 • Toegang tot fitnessruimte
 • 1 dag gratis gebruik van fietsen
 • Gratis draadloos internet
 • Gratis parkeren

Verplichte kosten
  
 • € 9,00 veilingkosten
 • € 1,95 p.p.p.n. toeristenbelasting en/of verblijfskosten te voldoen aan het hotel

Jon2
nov 06, 2017
8
T
annekebrouwer
nov 05, 2017
9
Een heerlijke overnachting in een patiokamer in hotel Duin en Kruidberg in Santpoort. 's Avonds heb ik heerlijk gegeten in restaurant DenK. Ook het ontbijt was prima. Een reden voor mij om volgende VakantieVeilingen in de gaten te houden!
janbroAMPJ
okt 21, 2017
9
Geweldig hotel! Fantastisch geslapen en de volgende ochtend heerlijk ontbijt. Mooie omgeving voor wandel- of fietstochten en lekker dicht bij zee. Aanrader!!
speedo59
okt 16, 2017
6
Wat een prachtig gebouw met veel historie. Dat wilden wij graag bekijken en hebben ons aangemeld voor de rondleiding die dagelijks gegeven wordt. Samen met andere gasten stonden we te wachten in de lounge. Een communicatiefout. Niemand was bereikbaar om de rondleiding te doen. Een receptioniste deed toen de rondleiding. Deed erg haar best, maar was niet getraind in dit onderdeel. Ze heeft het wel gedaan en dat werd gewaardeerd. Bij het reserveren ook direct een 4 gangen diner met bijpassend wijnarrangement geboekt en betaald voor : de vrienden van Jacob, het sterrenrestaurant in Duin en Kruidberg. Bij het ter tafel gaan kregen we al de vraag: wat wilt u hebben - geantwoord dat wij e.e.a. geboekt hadden. Daar kon de ober niets van vinden en ging in de verdediging. Hij zou het uitzoeken maar is er niet meer op teruggekomen. Bij het afrekenen stond alles op de nota. Ook wat reeds vooruit betaald was. Foutje, nieuwe nota. De volgende ochtend bij het uit-cheken weer een volledige nota van restaurant die nog betaald zou moeten worden. Via mijn ING app laten zien wanneer er betaald was. Daarna, we waren inmiddels een half uur verder, eindelijk iemand die e.e.a. kon nakijken in de administratie. Bedrag gevonden. ( ca. 300,= Euro Nieuwe nota ) Fouten en vergissingen kunnen gemaakt worden, menselijk. Maar dit ging 3 x over hetzelfde. Geen excuus of sorry kwam over hun lippen. Fantastische locatie, zeer goed eten drinken, maar aan de communicatie en het geven van een "gast" gevoel mag naar mijn mening nog wel hard gewerkt worden.
ewmeyknecht1994
sep 27, 2017
10
Wat een geweldig hotel. Je waant je even in Downton Abbey! De ontvangst was allerhartelijkst en persoonlijk. De kamer, met uitzicht op de tuin, een plaatje. En de bedden......wat liggen die heerlijk!! Savonds gegeten in De Vrienden van Jacob. Wat een feest! Wat hebben wij heerlijk gegeten! En ook hier een allerhartelijkst en persoonlijke ontvangst. Dit hotel is werkelijk een omweg waard.
huub.lxZUK
sep 24, 2017
8
Perfecte service! Een opmerking over de bedden: De dekbedden hebben niet overal dezelfde vulling. Deze was op onze kamer verschoven. Het zou fijn zijn als er ook kruze was voor minder dik en donzig kussen. Verder een hele fijne kamer.
Jon2
sep 19, 2017
8
Zomaar vanuit de Veluwe dit hotel geboekt. Prima manier om de nacht door te brengen. Interessante omgeving. Kennemer duinen, grootste zeesluizen ter wereld en de Beverwijkse Bazaar allemaal binnen een kwartier te bereiken.
duinkonijn
sep 18, 2017
7
Mooi hotel, mooie kamer, mooie omgeving. Door de vele arrangementen binnen het hotel was het erg druk en had men geen tijd voor ons. Lunch in brasserie, 1 pers kreeg koffie de tweede pers niet, geen gelegenheid om nog te bestellen, serveerster was weer weg. (Diverse High-tea groepen en een grote groep gasten was het excuus). Diner in brasserie erg lekker. Ontbijt, weer opstaan om tweede bakje koffie te gaan vragen. Bediening niet attent. Op de kamer staan koffie en theefaciliteiten. Te weinig suiker. Bij het afrekenen ruim 80 euro te veel gerekend. Ik had dit uitje cadeau gedaan. Gelukkig was mijn gast meer tevreden dan ik, of was zo beleefd om tevreden te zijn. Voor mij was het niet wat ik ervan verwacht had.
meveil
sep 15, 2017
10
Een schone en rustige kamer. We werden naar de kamer gebracht die het verst weg was van alle kamers. Dus heel rustig en daar hadden we naar gevraagd. Ondanks het regenachtige en stormachtige weer hebben we genoten. Helaas hebben we van de huurfietsen die in het arrangement waren opgenomen vanwege het slechte weer geen gebruik gemaakt. Hopelijk lukt dat een volgende keer wel. 's Avonds wilden we een kop koffie zetten op de kamer, maar het apparaat bleek defect. Dit constateerde ook een jongeman van de bediening die was komen kijken. Hij bood direct aan verse koffie voor ons te halen. Dit bracht hij ons met wat heerlijke versnaperingen erbij. Ook hebben we genoten van een heerlijk diner bij De Vrienden van Jacob. Men is overal zeer vriendelijk en attent en gewoon gezellig. Iets dat je helaas niet overal meer ervaart. ook het ontbijt is ons goed bevallen. Alles van een goede kwaliteit.
Diva19
sep 13, 2017
9
Prachtig gelegen hotel met veel uitstraling. De landhuiskamers met parkzicht zijn het mooist. Ontbijt prima en uitgebreid verzorgd. Deze keer was er een probleem met de kamer maar dat werd perfect en snel opgelost. Wij zijn al 4x geweest en jammer genoeg werkte het weer voor de 1e keer niet mee. Maar in het hotel was het goed toeven!

Beschikbaarheid


 

Copyright © 2017 www.hotelkamerveiling.nl
Alle rechten voorbehouden. Bij het gebruik van deze site gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacy policy