Thermae 2000

Foto's

Beoordelingen

8
Uitstekend
1.575 beoordelingen
M.
Mevr. M. Hindermann
Wir kommen gern wieder 😘
Thermae 2000
Das hoffen wir auch!!! Bis bald!

Mit freundlichen Grüßen,
Tom Thermae 2OOO
V.
Mevr. V. Vancles
Toujours une Valeur sûre, hôtel très calme, petit déjeuner buffet. C'était parfait
Thermae 2000
Bonjour Virginie,

Quels beaux et gentils mots. Merci beaucoup d\'avoir écrit cette critique.

Nous espérons que nous pourrons vous accueillir à nouveau prochainement.

Cordialement,

Thermae 2000
G.
Mevr. G. Mahaux

Locatie

Contact

Bedrijfsinformatie

In het schilderachtige Limburgse heuvelland, verscholen tussen het groen, schitteren de piramides van Thermae 2000. Na een reis door het idyllische Valkenburg aan de Geul en het trotseren van de bekende Cauberg is daar dé plek om tot rust te komen. Het viersterren Wellness Hotel Thermae 2000 beschikt over 62 hotelkamers, waaronder twee unieke piramide suites. Na een heerlijke nachtrust in Auping-bedden, loop je vanuit de hotelkamer in badjas richting de spa- en wellnessfaciliteiten. Proef het uitgebreide ontbijtbuffet met koffie en thee van Blanche Dael, waarbij een stukje Limburgse Vlaai van de lokale bakker niet mag ontbreken.

Het thermale water (uit eigen bron) van de binnen- en buitenbaden beschikt over een bijzonder heilzame werking op lichaam en geest en nodigt uit om heerlijk te ontspannen. Bubbel in de whirpool, ervaar de natuur vanuit de uitgestrekte ligweide, geniet van het uitzicht tijdens een opgieting in de panoramasauna en laat je verrassen in één van onze restaurants.
 
Bij Thermae 2000 kun je ook op culinair gebied je hart ophalen. In de wellness bevinden zich meerdere horecaoutlets waar met Limburgse gastvrijheid, verrassende gerechten en drankjes worden geserveerd. Samen met lokale ondernemers wordt de kaart aangepast aan het seizoen, en worden alleen verse ingrediënten geserveerd.

Thermae 2000 is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.30 uur (waarbij de faciliteiten sluiten om 22.00 uur). Voor abonnementhouders, patiënten van fysiotherapie en hotelgasten is het bad vanaf 09.00 uur geopend.