Grand Café Hotel Zeezicht

Grand Café Hotel Zeezicht

9.5
Perfect • 34 beoordelingen
Harlingen

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Grand Café Hotel Zeezicht
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.5
Perfect
34 beoordelingen
S.
Mevr. S. Gerritsen
Een mooi hotel op een toplocatie in Harlingen. Dichtbij rederij Doeksen waarvandaan wij vertrokken naar Vlieland. Gezellig ingerichte kamer, leuk restaurant met mooi uitzicht en een heerlijk ontbijt! Een echte aanrader!!!
G.
Dhr. G. Adams
Erg vriendelijk ontvangst, mooie kamer, lekker eten: kortom alles klopt!!!
A.
Mevr. A. Prins
Erg mooi hotel met een super mooi uitzicht over de haven. Erg vriendelijk personeel. Wij hebben in het hotel het verassing menu genomen dat was super lekker en erg mooi gepresenteerd. Dus al met al een echte aanrader, en zeker voor herhaling vatbaar.

Locatie

Grand Café Hotel Zeezicht
Zuiderhaven 1, 8861 CJ, Harlingen
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Grand Café Hotel Zeezicht ligt op een unieke locatie aan de Oude Binnenhaven in hartje Harlingen. Dit is de enige Friese Havenstad, verbonden met een van de grootste beschermde, in de Werelderfgoedlijst opgenomen natuurgebieden van West-Europa: de Waddenzee. De historische gevels, bijzondere winkels en gezellige cafés zijn zeker een stadswandeling waard! 

Het hotel is gevestigd in het opvallende monumentale pand 'het Zeekasteel'. Zeezicht heeft ook een uitstekend restaurant met een wisselende kaart. Geniet van een heerlijk diner in het restaurant of op het recent gerenoveerde overdekte terras aan het water. Combineer je overnachting eventueel met een bezoekje aan een van de Waddeneilanden. De veerpont vertrekt namelijk tegenover het hotel! 

Ontdek het zelf, je bent van harte welkom bij Grand Café Hotel Zeezicht!