Center Parcs De Vossemeren

Foto's

Beoordelingen

9.1
Perfect
17 beoordelingen
E.
Mevr. E. Virdis
N.
Mevr. N. Jacobs
super vriendelijk en behulpzaam personeel ( overal) Massage gekregen van Miranda.. erg bekwame en behulpzame dame.. ik was de avond ervoor gevallen en mijn enkel bezeerd, ze stelde zelf voor een gelaatsmassage te geven i.p.v. mijn voeten, zalige massage ook van het lichaam. Veel info van haar gekregen over center parcs. Ook in het zwembad , infobalie , restaurants en winkels zijn ze super vriendelijk. Leuke vakantie gehad met mijn kleinzoontje van 10 maanden. Spijtig dat ik gevallen was maar een ongelukje is snel gebeurd, het had erger kunnen zijn. We komen zeker terug.
E.
Mevr. E. Verschueren
Zeer proper park, vriendelijke mensen. Top activiteiten

Locatie

Contact

Bedrijfsinformatie

Beleef de perfecte vakantie bij Center Parcs De Vossemeren! Dit mooie park in de Belgische Kempen biedt plezier voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar ultieme rust of juist van buiten sporten houdt: bij Center Parcs De Vossemeren kan het allemaal!

Midden in het dennenbos of aan de oever van het meer vind je een ruim aanbod aan cottages en zelfs een hotel, waarin je volledig kan ontspannen. Op het park is genoeg te beleven: neem de kinderen mee naar de Kids Disco met Orry & Vrienden, daag je familie uit op de bowlingbaan of breng de dag door in het zwembad. Uiteraard is er ook tal van horeca en doe je eenvoudig je boodschappen in de supermarkt.
 
Je bent van harte welkom bij Center Parcs De Vossemeren!