Hotelkamerveiling.nl
Hotelkamerveiling.nl   Home Online reserveren Klantenservice Account aanmaken Log In
    Alle landen     Stedentrips     Wellness Hotels     Hotels aan zee     Zonbestemmingen    Luxe Hotels 
 

Op deze pagina vindt u uitleg over het gebruik van onze couponcodes

Wat is een couponcode?
Een couponcode vertegenwoordigt een bepaald tegoed dat u kunt verzilveren bij het betalen van een veiling of het verlengen van een waardebon. Wanneer u tijdens het betaalproces uw couponcode invoert, wordt uw aankoopbedrag direct verminderd met de waarde van deze couponcode. U hoeft de couponcode niet in één keer te besteden. Een couponcode is uitsluitend online te verzilveren.

Hoe kunt u de couponcode gebruiken?
1. Win een veiling. (Om te kunnen meebieden op een veiling, dient u eerst gratis een account aan te maken).
2. Log in op Hotelkamerveiling.nl en ga naar uw “Gewonnen Veilingen” om de veiling te betalen of om uw waardebon te verlengen.
3. Kies bij stap 1 uw betaalmethode voor het resterende bedrag van uw aankoop.*
4. Voer bij stap 2 uw couponcode in.
5. Uw aankoopbedrag wordt automatisch verminderd met de waarde van uw couponcode.

*Alleen wanneer u het gehele aankoopbedrag wilt betalen met uw couponcode, kiest u de onderste betaalmethode: “betaal uw complete product met een couponcode”.

Hoe ziet een couponcode eruit?
Een couponcode bestaat uit een willekeurige combinatie van 12 letters en cijfers. Deze unieke code wordt automatisch gegenereerd en ontvangt u van ons eenmalig per e-mail.

Wat als het aankoopbedrag van de veiling hoger is dan de waarde van de couponcode?
In dat geval dient u het resterende bedrag bij te betalen. Hiervoor dient u tijdens het betaalproces bij stap 1 een betaalmethode te kiezen.

Wat als het aankoopbedrag van de veiling lager is dan de waarde van de couponcode?
In dat geval ontvangt u na de betaling van ons per e-mail een nieuwe couponcode ter waarde van het resterende bedrag. Hiervoor dient u tijdens het betaalproces te kiezen voor de onderste betaalmethode: “betaal uw complete product met een couponcode”. Wanneer u de couponcode heeft ingevoerd, wordt het resterende bedrag automatisch berekend en in de vorm van een nieuwe couponcode per e-mail naar u verzonden.

Hoe lang is mijn couponcode geldig?
De couponcode ontvangt u van ons per e-mail, waarin tevens vermeld staat tot wanneer de couponcode geldig is. Een eenmaal verlopen couponcode is niet verlengbaar.