Abdij Hotel Rolduc

Foto's

Beoordelingen

9
Perfect
1.089 beoordelingen
P.
Dhr. P. Tromp
Prima verzorgd
M.
Mevr. M. Brekelmans
Rolduc is altijd weer een beleving
S.
Mevr. S. Miedema
Voor de tweede keer hier geweest. Vorige keer met schitterend weer, deze keer regenachtig, dus helaas geen ontbijt buiten, maar binnen was ook prima. Pas deze keer de mooie beeldentuin ontdekt en bekeken. Verder veel in Duitsland geweest, want deze locatie is daarvoor een prima uitvalsbasis.

Locatie

Abdij Hotel Rolduc
Heyendallaan 82, 6464 EP, Kerkrade
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Zin om er even tussenuit te gaan? Kom proeven van de Limburgse gastvrijheid in een historische omgeving bij Abdij Hotel Rolduc in Kerkrade. Door de gehele abdij ontdek je de 900 jaar oude rijke geschiedenis. Het gastvrije personeel zorgt ervoor dat jouw verblijf op deze unieke locatie onvergetelijk wordt. Wist je trouwens dat Rolduc behoort tot de top 100 Unesco-monumenten in Nederland?

Het 3-sterrenhotel telt maar liefst 160 kamers, een brasserie en een conferentieoord, en zowel op als rond het domein valt er zoveel te ontdekken. Leer meer over het imposante verleden van Rolduc tijdens een historische rondleiding, groet de schilpadjes in de vijver, geniet van het prachtige uitzicht, wandel het gezellige centrum van Kerkrade in of ontdek de mooie groene omgeving. Abdij Hotel Rolduc en Zuid-Limburg bieden tal van mogelijkheden!

Voor een unieke beleving ben je welkom bij Abdij Hotel Rolduc!